Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ενισχύει το κέντρο με Λούντκβιστ ο Παναθηναϊκός

Την απόκτηση του Σουηδού μέσου Ραμόν Λούντκβιστ από την Χρόνιγκεν ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

 

Σε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το “τριφύλλι” που πήρε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο τον Ραμόν Λούντκβιστ από την ολλανδική Χρόνιγκεν. O 24χρονος χαφ έρχεται να προστεθεί στη μεσαία γραμμή των πρασίνων σε μια μεταβατική σεζόν για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος βλέπει να γεμίζει σιγά σιγά το ρόστερ και να έχει τους παίκτες που θέλει στη διάθεσή του.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το δανεισμό του Λούντκβιστ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την ολλανδική Χρόνινγκεν του Σουηδού μέσου Ραμόν – Πασκάλ Λούντκβιστ.

Το μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού γεννήθηκε στις 10 Μαΐου 1997 στο Άλγκουστρουμ της Σουηδίας και έχει ρίζες από τη Νικαράγουα. Ποδοσφαιρικά ο Λούντκβιστ ξεκίνησε στην Κάλμαρ και στα 16 του εντοπίστηκε από τους σκάουτς της Αϊντχόφεν. Στα 19 του έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της PSV και για 2,5 χρόνια ήταν μόνιμα ανάμεσα σε πρώτη ομάδα και ομάδα νέων. Τον Ιανουάριο του 2019 μετακόμισε στη Μπρέντα όπου πήρε άμεσα φανέλα βασικού. Έξι μήνες αργότερα η Χρόνινγκεν επένδυσε σε αυτόν και δεν έχασε. Εξελίχθηκε σε μόνιμο στέλεχός της την επόμενη διετία.

Έχει χριστεί διεθνής σε Κ17 και Κ19 της Σουηδίας.

Καλωσορίζουμε τον Ραμόν – Πασκάλ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ