Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Συμπληρώθηκε το παζλ (Videos)

Τρεις θέσεις ήταν κενές, ώστε να μάθουμε ποιες ομάδες θα βρίσκονται στους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ (2021-22) και αυτές έγιναν γνωστές αργά χθες το βράδυ, με την πρόκριση της Σερίφ Τιρασπόλ, της Σαχτάρ Ντόνετσκ και της Σάλτσμπουργκ.

 

H «Ελληνική» (Γιώργος Αθανασιάδης & Δημήτρης Κολοβός) Σερίφ από τη Μολδαβία έγραψε την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της, αφού πήρε την ισοπαλία (0-0) και την πρόκριση στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η Σαχτάρ έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι στο 2-2 με την ανώτερη ΜονακόΜπεν Γιεντέρ στο 18′ και στο 39′ είχε δώσει αέρα 2 τερμάτων για τους Γάλλους, με τον Μάρλος να μειώνει 1-2 για τους Ουκρανούς στο 75′ και το ματς να οδηγείται στην παράταση.Το αυτογκόλ του Αγκιλάρ (113′) στο δεύτερο μισό της παράτασης, έφερε τη Σαχτάρ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

 

Τέλος, οι Αυστριακοί της Σάλτσμπουργκ χάρη σε γκολ των Σέσκο (4’) & Αάρονσον (10’), απέκλεισαν την Μπρόντμπι με δεύτερη νίκη (1-2), με τον Μάξο να μειώνει για τους Δανούς στο 62ο λεπτό.

 

Με αυτό τον τρόπο σχηματίστηκαν τα παρακάτω 4 γκρουπ, εν όψει της σημερινής κλήρωσης (26/8, 19:00 – COSMOTE SPORT 1 HD, Eurosport 1, MEGA) στην Κωνσταντινούπολη.

 

1ο Γκρούπ: Τσέλσι, Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν, Ίντερ, Λιλ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
2ο Γκρούπ: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Σεβίλλη, Ντόρτμουντ.
3ο Γκρούπ: Πόρτο, Άγιαξ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λειψία, Σάλτσμπουργκ, Μπενφίκα, Αταλάντα, Ζενίτ.
4ο Γκρούπ: Μπεσίκτας, Ντιναμό Κιέβου, Κλαμπ Μπριζ, Γιάνγκ Μπόις, Μίλαν, Μάλμε, Βόλφσμπουργκ, Σερίφ Τιρασπόλ.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ