test
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Αύριο το φιλικό του Ατρόμητου απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης

Mε αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης θα αναμετρηθούν σε μια φιλική αναμέτρηση.

Απόλλων Σμύρνης και Ατρόμητος θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον σε μια φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί αύριο στις 19:00 το απόγευμα στο στάδιο Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου:

Φιλική αναμέτρηση με Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο (28/8)

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, εξαιτίας της νέας αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2021/22.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 19:00. Για τους φίλους της ομάδας μας που θα θελήσουν να δουν τον αγώνα, ενημερώνουμε πως η είσοδος θα επιτραπεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, καθώς δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο.

Για τους εκπροσώπους του Τύπου, παρακαλούνται να στείλουν τα αιτήματά τους στο pressoffice@atromitosfc.gr μέχρι και την Παρασκευή (27/8) στις 15:00 και κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού και την Ταυτότητά τους.

Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν σχετικής εισήγησης από την ΕΛ.ΑΣ., παρακαλούνται οι φίλαθλοί μας να έχουν μαζί τους την Κάρτα Διαρκείας, το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού και την Ταυτότητά τους, ενώ προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός έξω από τις θύρες του γηπέδου, θα παρακολούσαμε για την έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Σχετικά με τους ανήλικους φιλάθλους μας: Για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νοσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 17 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος στο πλαίσιο καταπολέμησης της πανδημίας του COVID-19 θα τηρήσει τις κείμενες διατάξεις του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Στο πλαίσιο αυτό υπενθυμίζουμε τις τιμές των Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας και τη διαδικασία αγοράς. Με την αγορά Εισιτηρίου Διαρκείας, ΔΩΡΟ μια φανέλα της ομάδας μας (όχι η ριγέ) από την Capelli Sport.

Σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης θα είναι το γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από Atromitos store, Θύρα 2), τηλέφωνο επικοινωνίας 2105777706. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 12:00 – 20:00. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε την αίτηση ανανέωσης-νέας εγγραφής από το επίσημο site μας www.atromitosfc.gr ή μπορείτε ακόμα πιο άμεσα να κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Τιμές εισιτηρίων:
ΘΥΡΑ 2: 150€
VIP: 500€+PARKING
ΘΥΡΑ 4: 250€
ΘΥΡΑ 7: 150€
ΘΥΡΑ 7 (ΣΥΝΔΕΣΜΙΚΟ): 80€

Οι τιμές για τα παιδικά εισιτήρια:
Θύρα 2: 75€
Θύρα 4: 125€
Θύρα 7: 75€

Οι τιμές για την κατηρία των ΑΜΕΑ:
Θύρα 2: 100€
Θύρα 4: 170€
Θύρα 7: 100€

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΒΑΣΙΚΟ: Αφορά εισιτήρια που δεν υπάγονται σε καμία από τις παρακάτω κατηγορίες.
ΠΑΙΔΙΚΟ: Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια για παιδιά ηλικίας έως και 13 χρονών, συγκεκριμένα τα παιδιά με ημερομηνία γεννήσεως μετά την 1/1/2008. ( εκτός θύρας 3 VIP).
Α.Μ.Ε.Α: Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια εκτός θύρας 3 VIP λόγω περιορισμένων θέσεων αποκλειστικά για Α.Μ.Ε.Α.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

– Για κάθε περίπτωση απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22 (ανανέωση ή νέα εγγραφή σε οποιαδήποτε κατηγορία) είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας του κάθε ενδιαφερόμενου και του αριθμού ΑΜΚΑ.

– Για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η παρουσία του αγοραστή σύμφωνα με το νόμο 4326/2015 του Υπουργού Αθλητισμού.

– Για την ανανέωση του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας από φιλάθλους της ομάδας είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού (ηλικίας έως 13 ετών).

– Για την απόκτηση Α.Μ.Ε.Α εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και αποδεικτικού εγγράφου από 67% και άνω ποσοστού αναπηρίας.

– Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από 14 έως 17 ετών απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του/των ασκούντος/-ων τη γονική μέριμνα. Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από ανήλικο κάτω των 14 ετών η σχετική σύμβαση θα συμπληρώνεται και θα υπογράφεται μόνο από τον/τους ασκούντα/ες τη γονική μέριμνα.

– Για την είσοδο και παραμονή του στο γήπεδο ο ανήλικος κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη αναλαμβάνει/-ουν πάντα ο ασκών/ οι ασκούντες τη γονική μέριμνα.

– Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητο οι φίλαθλοι να επιδείξουν:
1) Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19 ή Πιστοποιητικό νόσησης με διάρκεια ισχύος 6 μηνών ή το προγραμματισμένο ραντεβού εμβολιασμού.
2) Στην τελευταία περίπτωση το εισιτήριο διαρκείας θα παραλαμβάνεται μετά το πέρας 14 ημερών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ