Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ευνοϊκή μεταγραφή του Άγιαξ για τον ΠΑΟΚ! (Video)

Τον Μοχάμεντ Νταραμί ανακοίνωσε και επίσημα ο Άγιαξ μετά τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί με την Κοπεγχάγη την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Δανία απέκτησε ο Άγιαξ. Πρόκειται για τον 19χρονο Μοχάμεντ Νταραμί που ανήκε στην Κοπεγχάγη, προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League. Κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα από τη Δανία αποδυναμώνεται σημαντικά και ενώ απομένουν μόλις 3 μέρες για να μπορέσει να βρει τον αντικαταστάτη του. Να λοιπόν που ο κακός δαίμονας του Δικεφάλου ενήργησε μια φορά θετικά για την ομάδα του Λουτσέσκου!

Ο Μοχάμεντ Νταραμί είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Με την Κοπεγχάγη την τριετία 2018-21 πέτυχε συνολικά 11 τέρματα σε 77 αγώνες ενώ τη φετινή σεζόν σε 6 παιχνίδια πρόλαβε να χριστεί 2 φορές σκόρερ.

Η ανακοίνωση του Αίαντα αναφέρει:

“Ο Άγιαξ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Νταραμί. Ο επιθετικός ενσωματώνεται απευθείας από την Κοπεγχάγη και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026.

Ο Νταραμί γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2002 στο Χβιντόβρ της Δανίας και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.” 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ