Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Άρης – Λαμία 1-1 (videos) – Λύτρωσε τον Άρη στις καθυστερήσεις ο Ασλανίδης

Εχθές το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης έδωσε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Λαμία αυτή τη φορά, όπου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Ο Άρης παρουσιάστηκε κάπως ” βαρύς ” στο χθεσινό φιλικό, μένοντας μακριά από την πολύ καλή εμφάνισε όπου είχε κάνει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα(4-1). Ο Άκης Μάντζιος σε ένα ακόμη φιλικό ανακάτεψε την τράπουλα, έκανε κάποιες αλλαγές και μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν του ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.
Η κατοχή ήταν με το μέρος των γηπεδούχων, αλλά δεν έδειξαν πολλά πράγματα από θέμα δημιουργικότητας.

Η Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου μπήκε ορεξάτη στο παιχνίδι και φάνηκε απειλητική στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης έχοντας δύο καλές ευκαιρίες. Στη συνέχεια όμως αρκέστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο, αφήνοντας τον Άρη να κάνει το παιχνίδι του.
Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης η Λαμία ευτύχησε να προηγηθεί με αυτογκόλ του Σάσα ο οποίος σε προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα με το κεφάλι, αυτή κατέληξε στην εστία του Σιαμπάνη.
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο αμυντικός του Άρη Κυριάκος Ασλανίδης έδωσε τη λύση και με άψόγη κεφαλιά ισοφάρισε για τη ομάδα του Άρη σε 1-1.

Από το συγκεκριμένο φιλικό ο Καμαρά αποκόμισε ένα διάστρεμμα όπου θα τον κρατήσει μία εβδομάδα εκτός δράσης.

Να αναφέρουμε επίσης ότι το θετικό για τον Άρη από το φιλικό με τη Λαμία ακούει στο όνομα Κυριάκος Ασλανίδης. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Άρη παρουσιάστηκε για ένα ακόμη παιχνίδι σοβαρός και εκτός από το γκολ που πέτυχε, είχε πολύ καλές τοποθετήσεις στην άμυνα δείχνοντας έτσι στον Άκη Μάντζιο ότι είναι εδώ.
Να θυμίσουμε πως υπάρχει μία προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό Βόλου για ενδεχόμενο δανεισμό του έτσι ώστε να πάρει ακόμη περισσότερες συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά και με την χθεσινή του εμφάνιση ” προβλημάτισε ευχάριστα ” τον Άκη Μάντζιο και τους υπευθύνους του Άρη για το εάν εν τέλει θα δωθεί ή όχι δανεικός.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις (46’ Σιαμπάνης), Σάκιτς (71’ Σούντγκρεν), Ασλανίδης, Δεληζήσης (71’ Μπεναλουάν), Λούμορ, Ντιαγέ (62’ Τζέγκο), Ματίγια (46’ Λούκας Σάσα), Μαντσίνι (46’ Μπερτόγλιο), Ιτούρμπε (62’ Χαΐροβιτς), Ματέο Γκαρσία 84’ Ντουάρτε), Καμαρά (62’ Μάνος).

 

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας (82’ Βύντρα), Αντέντζο, Γκέντζογλου Νούνεθ (90+ Τρούμπουλος), Μανούσος (56’ Ελευθεριάδης), Μανουσάκης (56’ Καραμάνος), Σαραμαντάς (73’ Μαρτίνεθ), Τζανδάρης (68’ Τιρόνε), Τζανετόπουλος (82’ Μαζουλουξής), Ρόμανιτς.

 

 

Την ερχόμενη Παρασκευή ο Άρης θα κάνει την ” πρόβα Τζενεράλε ” ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Άρης έψαχνε ένα δυνατό τελευταίο τεστ και το βρήκε στην ομάδα του Πειραιά

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έβγαλε πριν λίγο σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλικού :

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Το παιχνίδι θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (03/09) στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα ξεκινήσει στις 20:00.
Οι τιμές των εισιτηρίων του φιλικού:
ΘΥΡΕΣ 1,3   15 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 2,9   20 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 7        25 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ VIP     100 ΕΥΡΩ
Για τα παιδιά μέχρι και 12 ετών, που συνοδεύονται, η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από αύριο, Δευτέρα (30/08) και θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/…/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-20:00), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ (θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τα προηγούμενα παιχνίδια).
Επίσης συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 (θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου).

 

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ