Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο αμαρτωλός Semedo

Τι έκανε στο παρελθόν του, ο Ruben Semedo;

Τον Ruben Semedo, τον γνωρίσαμε μέσα από τις άριστες αμυντικές του δεξιότητες του. Όμως το παρελθόν του δεν είναι και τόσο άριστο.

Ο διεθνής άσσος του Ολυμπιακού έχει κατηγορηθεί για τα εξής κακουργήματα:

  • απειλή όπλου κατά υπαλλήλου σε club της Βαλένθιας, τον Ιανουάριο το 2018.
  • απαγωγή ενός άνδρα τον οποίο έδεσε και χτύπησε στην οικία του και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του μαζί με άλλους 2 άνδρες, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι, τον Φεβρουάριο της ίδιας χρονιάς. Για την συγκεκριμένη υπόθεση μπήκε φυλακή το 2018 με την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας, αλλά τον Ιούλη πλήρωσε εγγύηση 30.000€   και έτσι αφέθηκε ελεύθερος   με περιορισμούς.
  • Corona-parties 

Στην Ελλάδα απασχόλησε τα ΜΜΕ τον περασμένο Νοέμβριο. Με την χώρα σε καραντίνα, ο αμυντικός του Ολυμπιακού μαζί με άλλους δύο παίκτες του Ολυμπιακού είχαν παραβρεθεί σε ένα covid party σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, στο οποίο party υπήρχαν νεαρές κοπέλες. Την προηγούμενη Κυριακή σε γνωστό club του Ωρωπού, ο γνωστός άσσος του Ολυμπιακού ήταν εκεί για να διασκεδάσει. Εκεί βρισκόταν και η 17χρόνη όπου πήγε για να διασκεδάσει, έτσι άρχισαν όλα. Η 17χρόνη, η οποία κατήγγειλε τον 27χρόνο άσσο και τον 40χρόνο manager του για ομαδικό βιασμό, όπως κατέθεσε η ίδια.

Τώρα μένει να δούμε τι θα γίνει; Τον λόγο σε αυτές τις περιπτώσεις τον έχει ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ