Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Και επίσημα το CR7 παραμένει ως έχει!

Τη φανέλα με το νούμερο 7 θα φοράει τελικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την επιστροφή του στην Premier League και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Το θέμα που δημιουργήθηκε με την επιστροφή του Πορτογάλου άσσου στους “κόκκινους διαβόλους” σχετικά με το νούμερο της φανέλας που θα πάρει έληξε και επίσημα με την ενημέρωση από την πλευρά της αγγλικής ομάδας. Πριν από λίγο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα της ξεκαθάρισε πως στον Ρονάλντο θα δοθεί το νούμερο 7 ενώ ο Έντισον Καβάνι στον οποίο ανήκε μέχρι τώρα θα φοράει το 21.

Αναλυτικά στο σάιτ των “μπέμπηδων” αναφέρεται:

“ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ: Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φοράει τη φανέλα με το θρυλικό Νο7 μετά την επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φόρεσε τον θρυλικό αριθμό φανέλας κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του στη Γιουνάιτεντ και μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι ο Ρονάλντο θα τον έχει στην πλάτη του πάλι.

Στις πρώτες έξι σεζόν του με την ομάδα, ανάμεσα στο 2003 και το 2009, ο Ρονάλντο είχε 292 εμφανίσεις και πέτυχε 118 γκολ, κερδίζοντας 9 τίτλους συμπεριλαμβανομένων τριών πρωταθλημάτων της Πρέμιερ Λιγκ και του Champions League.

Όπως ξέρουμε όλοι το Νο7 είναι ένα ξεχωριστό νούμερο στην ιστορία της Γιουνάιτεντ. 

Το έχουν προηγουμένως φορέσει ιστορικές μορφές της ομάδας όπως ο Τζορτζ Μπεστ, ο Μπράιαν Ρόμπσον, ο Ερίκ Καντονά και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Τώρα επιστρέφει στον άνθρωπο που το πήρε από τον Μπέκαμ, τον Ρονάλντο.

Ο Ρονάλντο κληρονομεί το νούμερο από τον Έντισον Καβάνι που το φορούσε την περασμένη σεζόν και στην εκτός έδρας νίκη μας με τη Γουλβς την προηγούμενη εβδομάδα.

Καθώς το νέο μας απόκτημα πήρε το Νο7, ο El Matador (σ.σ. Καβάνι) θα μεταφερθεί στο Νο21, το ίδιο που φορούσε ο επιθετικός μας στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.

Ο πρώτος αγώνας μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων στον οποίο ο Ρονάλντο θα κάνει την επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ, είναι απέναντι στη Νιουκάστλ το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου.

Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι να δούμε να επιστρέφει το Νο7 μας στη δράση στο Θέατρο των ονείρων για άλλη μια φορά.”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ