Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Σε γιορτινούς ρυθμούς η Νίκη Βόλου (Video)

Στη χθεσινή μεγάλη εκδήλωση της Νίκης Βόλου στο θεατράκι στο πάρκο της Νέας Ιωνίας, ο παλαίμαχος σέντερ μπακ (1988-92) και αρχηγός της, Ηλίας Καρακώστας, έδωσε το παρών και τίμησε με την παρουσία του, την παρουσίαση του ρόστερ & της πρώτης εμφάνισης της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ενώ έντονη ήταν η παρουσία του φίλαθλου κόσμου της Νέας Ιωνίας και ιδιαίτερα του συνδέσμου φιλάθλων «Blue Angels» που δεν σταμάτησε στιγμή τα συνθήματα και τα τραγούδια.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Καρακώστας αναμένεται σύντομα να τιμηθεί από την Νίκη Βόλου, για την προσφορά του στην ομάδα, τη συνέπεια και το ήθος του, ενώ λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή εκδήλωση της ομάδας δήλωσε:

«Μεγάλη μου χαρά και τιμή να βρίσκομαι πάλι στο σπίτι μου και να συναντάω φίλους μου.Εύχομαι υγεία σε όλη την οικογένεια της Νίκης Βόλου και με σοβαρότητα και δουλειά να ετοιμαστούν οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε αυτή η μεγάλη επένδυση να αποδώσει καρπούς, πάντα με το στοιχείο της υπομονής! Ο κόσμος της Νίκης Βόλου είναι ενθουσιώδης και απαιτητικός».

Εδώ διακρίνεται με τον πρόεδρο του συνδέσμου βετεράνων κ. Γιώργο Παναγιωτόπουλο και τον Γ.Γραμματέα του συνδέσμου και πρώην Γενικό αρχηγό της Νίκης Βόλους κ. Θεόδωρο Θεοδώρου (γαμπρός του αείμνηστου προέδρου Γεωργίου Τραγουδάρα) με σπουδαία έργα όπως την πενταετία που έφτιαξε τη σκεπαστή κερκίδα στην κλούβα, όπως και το πρώτο χόρτο στο ιστορικό γήπεδο με προσωπικά έξοδα, καθώς και βοηθητικούς χώρους προπόνησης πίσω από τη θρυλική θύρα 3.
Ηλίας Καρακώστας, Θεόδωρος Θεοδώρου, Νίκος Μακρίδης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ