Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ευκαιρίες στους νέους στο φιλικό με Βέροια

Φιλικό στη Βέροια απέναντι στην τοπική ομάδα δίνει σήμερα το απόγευμα (4/9, 18:00) ο ΠΑΟΚ.

 

Η καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 1 και η έλλειψη αγώνων υποχρεώνει ακόμη και τον “Ευρωπαίο” ΠΑΟΚ να δώσει φιλικό… προετοιμασίας για να κρατηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό. Έτσι σε λίγες ώρες είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τη Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει πιθανότατα χρόνο συμμετοχής στους τρεις νεοαποκτηθέντες, Άκπομ, Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα οι οποίοι ενσωματώθηκαν και άρχισαν προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα μόλις την περασμένη Δευτέρα.

Ο Άγγλος επιθετικός μπορεί να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια μετά από απουσία ενός χρόνου αλλά σίγουρα χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του καθώς ο τεχνικός της Μίντλεσμπρο Νιλ Γουόρνοκ δεν τον χρησιμοποίησε αρκετά στους αγώνες του αγγλικού συλλόγου.

Ο Σίντκλεϊ που ήρθε να αποτελέσει το δίδυμο στη θέση του αριστερού μπακ με τον Βιεϊρίνια, βρίσκεται στην ίδια μοίρα καθώς ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, δεν τον υπολόγιζε και του έδωσε ελάχιστο χρόνο στην Ντιναμό Κιέβου.

Ο τρίτος της παρέας Αλεξάντρου Μιτρίτσα έχει να αγωνιστεί από τα τέλη του περασμένου Απρίλη με την ομάδα της Αλ Αχλί Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, οπότε το σημερινό φιλικό αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αρχίσει να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς υπολογίζεται αρκετά από τον συμπατριώτη του τεχνικό του Δικεφάλου.

Αντίθετα απόντες από το φιλικό θα είναι οι τραυματίες Ολιβέιρα, Ροντρίγκο και Ελ Καντουρί αλλά και ο Ίνγκασον που δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον δικό του τραυματισμό.

Απέναντι του ο ΠΑΟΚ θα βρει κάποιους γνώριμούς του καθώς στη Βέροια ανήκουν πια ο τερματοφύλακας Μάρκος Βελλίδης, ο Στέλιος Πόζογλου που προέρχεται από τις ακαδημίες των ασπρόμαυρων αλλά και ο Γιάννης Μυστακίδης που είχε την πιο επιτυχημένη παρουσία από τους τρεις στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Στην άκρη του πάγκου φυσικά της ημαθιώτικης ομάδας βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου Παύλος Δερμιτζάκης που πέρασε και ως παίκτης (1992-95) αλλά και ως προπονητής το 2010.

Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας θα γίνει με την παρουσία φιλάθλων και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε όσους έχουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο. Για την είσοδο ανηλίκων 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Ενώ για τους κάτω των 12 ετών, αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ