Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κ19: Νίκη για Άρη κόντρα στον ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον Τσιπούρα (videos)

Το δύο στα δύο στο Πρωτάθλημα της Super League Κ19 πανηγύρισε η ομάδα του Άρη που αντιμετώπισε στο Δημοτικό Γπήεδο Πυλαίας “Α. ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ” στη Θεσσαλονίκη τον ΌΦΗ.

Οι παίκτες του Τόλη Τερζή μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι δίνοντας δικαιώματα στην ομάδα του ΟΦΗ να φανεί απειλητική και να δημιουργήσουν ευκαιρίες προς την εστία του Τρίγκατζη. Μέχρι το 30ο λεπτό δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, αλλά οι ” κρητικοί ” ευτύχησαν να προηγηθούν στο 35′ με τον Θεοδοσουλάκη να πιάνει ένα ωραίο σου στην γωνία του Τρίγκατζη και να γράφει το 0-1 για τον ΟΦΗ όπου ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι κίτρινοι μπήκαν πιο δυνατά δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες και πέτυχαν μία ακόμη σπουδαία ανατροπή με πρωταγωνιστή και πάλι τον Δημήτρη Τσιπούρα. Πιο συγκεκριμένα στο 78΄ο Τσιπούρας με δυνατό σουτ από τα πλάγια της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-1, αφιερώνοντας το γκολ στον αδικοχαμένο του ξάδερφο Άγγελο Τσιπούρα και η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 95′ και πάλι με τον Τσιπούρα που πλάσαρε εύστοχα τον Μιράσι μέσα από την μικρή περιοχή.

Μετά το τελευταίο σφήριγμα από τον διαιτητή οι γηπεδούχοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς μαζί με τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο γήπεδο της Πυλαίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων 

ΑΡΗΣ Κ19 (Τερζής) Τρίγκατζης, Τσέρα (70′ Βασιλείου), Γιαννακου (90′ Τότσικας), Καραμανλής, Βακουφτσής, Σαλιάρης, Πάγιος, Τσιάτσιος, Σγουρός Ρ. (45′ Τζίμας), Τσιπούρας (90′ Σγουρός Η.), Παναγιδης (83′ Χατζηϊωάννου).

ΟΦΗ Κ19 (Μ. Πατεμτζής) Μιράσι, Χνάρης Γρ. (75’ Αμανάκης), Γωνιωτάκης, Βιτώρος, Κορνιλάκης, Βασιλάκης, Λέλεκας (60’ Χνάρης Κ.), Αποστολάκης, Μπέκου (86’ Γιακουμάκης), Θεοδοσουλάκης (75’ Χαλκιαδάκης), Σωμαράκης (86’ Καφούσης)


 

 

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ