Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δε χάνει με… Ρεχάγκελ (Video)

Όταν έχεις Ρεχάγκελ και Τοπαλίδη, έστω και στις εξέδρες του σταδίου… γίνεται να χάσεις; Απ’ ότι φάνηκε όχι… μιας και η Εθνική Ελλάδας χθες στο ΟΑΚΑ, θύμισε αρκετά την παλιά ομάδα που έμπαινε στο γήπεδο και δεν λογάριαζε ποιον αντίπαλο είχε μπροστά της.

 

Τα δύσκολα πάντα μας άρεσαν και αυτό το αποδείξαμε με τη Σουηδία, η οποία ήταν το φαβορί βάση αποτελεσμάτων και φόρμας, αλλά με το κατάλληλο πάθος και την αποτελεσματικότητα που απαιτείται σε κάθε αγώνα, καταφέραμε να κερδίσουμε (2-1) και να μείνουμε ζωντανοί για το κυνήγι της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.

Το 1-0 έγινε στο 62ο λεπτό από τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με έναν άλλο Τάσο, τον Δουβίκα… και με ωραίο πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού την Εθνική μας.Ο Τζόλης με μία φοβερή κούρσα έδωσε έτοιμο γκολ στον Παυλίδη για το 2-0 (78′), ενώ η απάντηση από τους Σουηδούς ήταν γρήγορη (80′) με τον Κουάιζον να μειώνει σε 2-1.

 

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μπακασέτας, Δουβίκας (71′ Τζόλης), Παυλίδης (90+6′ Βρουσάι).

Σουηδία: Όλσεν, Γιόχανσον (76′ Κραφθ), Χελάντερ (88′ Ντάνιελσον), Λίντελεφ, Αουγκούστινσον, Κλάεσον (77′ Κάρισον), Όλσον, Σβάνμπεργκ (66′ Κουάιζον), Φόρσμπεργκ, Κουλουσέβσκι (88′ Τελάν), Ίζακ.

 

Κομβική η επόμενη αγωνιστική (09/10) για την Ελλάδα, καθώς πρέπει να κάνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Γεωργία, ενώ στον άλλο αγώνα του ομίλου η Σουηδία υποδέχεται το Κόσοβο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ισπανία (6 αγώνες) 13β.
2. Σουηδία (4)  9
3. ΕΛΛΑΔΑ (4)  6
4. Κόσοβο (5)  4
5. Γεωργία (5)  1

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ