Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μεγάλη συνεργασία για τον Αθλητικό Κόσμο!

Ο Αθλητικός Κόσμος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco της οποίας θα είναι επίσημος υποστηρικτής για την αγωνιστική περίοδο 2021-22!

 

Με ευχάριστα νέα ξεκίνησε η σημερινή ημέρα για όλους εμάς που εργαζόμαστε στο σάιτ του Αθλητικού Κόσμου καθώς με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε για την επισημοποίηση μιας πολύ σημαντικής επαγγελματικής συμφωνίας.

Πιο συγκεκριμένα, με συντονισμένες ενέργειες του υπεύθυνου και ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας μας, Γιώργου Ιωαννίδη, το σάιτ μας θα εμφανίζεται για τη φετινή σεζόν της Basket League αλλά και του Basketball Champions League ως ένας από τους επίσημους υποστηρικτές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco! Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ σημαντική στιγμή για τον Αθλητικό Κόσμο καθώς το σάιτ μας μετράει μόλις λίγους μήνες ζωής στον αέρα του διαδικτύου και ταυτόχρονα το άλλο μέλος αυτής της συνεργασίας, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, έχει βγει με φόρα στην αγορά για την εξεύρεση αξιόπιστων χορηγιών στην προσπάθεια που κάνει σε οικονομικό επίπεδο μετά και την πολυπόθητη οικονομική εξυγίανση που έφερε η Α.Μ.Κ. του περασμένου χειμώνα.

 

Η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco έχει ως εξής:

“Ο «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι η αθλητική ιστοσελίδα «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ως επίσημος υποστηρικτής. Καλωσορίζουμε τον «Αθλητικό κόσμο» στη μεγάλη οικογένεια των χορηγών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» είναι η καθημερινή έγκυρη ενημέρωσή σας για κάθε σπορ και για κάθε αθλητική δραστηριότητα στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον πλανήτη.

www.athlitikoskosmos.gr

Email: info@athlitikoskosmos.gr

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ