Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Επιστροφή με γκολ το «λιοντάρι» της Μίλαν

Η Μίλαν επικράτησε με 2-0 κόντρα της Λάτσιο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στην έδρα της και ο Ζλάταν συνδύασε την επιστροφή του με γκολ.

Οι «ροσσονέρι» μπήκαν ορεξάτοι στο ματς και κέρδισαν τη Λάτσιο με 2-0 με τα τέρματα των Λεάο ( 45′ ) και Ιμπραϊμοβιτς ( 67′ ), ενώ λίγο πριν τη λήξη άναψαν τα  « αίματα» στον αγωνιστικό χώρο και έπεσαν κόκκινες κάρτες.

Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση και οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα νωρίτερα με τον Ερνάντεζ μόλις στο 7ο λεπτό, ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά στην αντίπαλη εστία και μη σημαδεύοντας σωστά, η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 45΄ο Ρέμπιτς βρίσκει τον Λεάο και εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου ( 45 + 4) η Μίλαν κέρδισε πέναλντι το οποίο εκτέλεσε ο Κεσιέ δίχως επιτυχία.

Επιπλέον ο Κεσιέ έχασε άλλη μία ευκαιρία να σκοράρει αφού στο 46′ βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή εκτέλεσε κεφαλιά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα από το οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό σκορ με το 2-0 διαμόρφωσε ο Ζλάταν στο 67′ με πάσα του Ρέμπιτς, ο οποίος συνέβαλε και στα δύο γκολ που σκόραραν οι συμπαίκτες του.

Tι και αν οδεύει προς τα 40 το «λιοντάρι»  Ζλάταν Ιμραϊμοβιτς, στο σημερινό παιχνίδι έδειξε άγριες διαθέσεις. Μάλιστα ο Σουηδός σταρ πόσταρε αργότερα στο ίνσταγκραμ την κατάσταση που βρίσκεται το γόνατο του, παρ’ όλα αυτά, δεν σταμάτησε να τρέχει μέσα στο γήπεδο, ούτε να κάνει τα ακροβατικά του, αλλά μπήκε πεινασμένος και έβαλε και γκολ συνδυάζοντας γλυκά την επιστροφή του.

Λίγο πριν τη λήξη του ματς ( 90+5′ ) με τα νεύρα τεντωμένα και την Λάτσιο να μην έχει κάνει κάτι αξιόλογο μέχρι στιγμής καθώς έχανε παράλληλα, ο Ίμπρα έβγαλε ένα αρκετά δυνατό και αντικανονικό τάκλιν σε παίκτη της Λάτσιο και για λίγα λεπτά το γήπεδο μεταμορφώθηκε σε ζούγκλα! Ο ρέφερι του αγώνα έδωσε κόκκινη κάρτα στον τεχνικό της Λάτσιο Σάρι, ο οποίος μάλιστα έμεινε έκπληκτος από την απόφαση αυτή του διαιτητή.

Η Μίλαν βρίσκεται στην κορυφή της Serie A με 3 στα 3.

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ