Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ορίστηκαν οι διαιτητές στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Ορίστηκαν από την UEFA, τόσο ο διαιτητής για την πρεμιέρα των «ερυθρολεύκων» στο Europa League όσο και ο διαιτητής για το ξεκίνημα του «δικεφάλου του Βορρά» στο Europa Conference League.

 

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού που υποδέχεται την Αντβέρπ (16/9, 22:00) στο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League  θα διευθύνει ο Ούγγρος, Ταμάς Μπογκνάρ, που πέρυσι είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ήταν ο ρέφερι και του 2-1 του «Δικέφαλου του Βορρά» επί της Λίμπερετς στο Europa League το 2016. Ο 42χρονος διαιτητής ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θεωρείται από τους πλέον ικανούς, ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπουζάς, Κόμπορ (4ος ο Μπέρκε) και στο VAR οι Ιταλοί Γκούιντα, Μέλι.

Για το εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στην Λίνκολν την ίδια μέρα (19:45), ορίστηκε ο 33χρονος Ιρλανδός Ρόμπερτ Χάρβεϊ, που έχει ελάχιστη εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για βοηθούς θα έχει τους Γουέιν ΜακΝτόνελ και Ντάρα Κίγκαν και τέταρτος ο επίσης Ιρλανδός Νιλ Ντόιλ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ