Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μπαμ στις «καθυστερήσεις»

Μετά τον Παναθηναϊκό, τον Παναιτωλικό και τον Απόλλων Σμύρνης, ο 34χρονος Γάλλος, Άντονι Μουνιέ, θα αγωνιστεί στην Καλλιθέα και σίγουρα αυτή αποτελεί μία τεράστια μεταγραφική κίνηση και για την ίδια την ομάδα, αλλά και για τη Σούπερ Λιγκ 2!

 

Η νέα διοίκηση της Αθηναϊκής ομάδας έβαλε ψηλά τον πήχη για τη φετινή σεζόν και κατάφερε στις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου (ελεύθερων παικτών) να προσθέσει έναν πολύ καλό παίκτη στο ρόστερ της, ώστε να κυνηγήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις τον στόχο της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γάλλος επιθετικός Anthony Mounier εντάσσεται στην Καλλιθέα.

Ο Μουνιέ ηρθέ για πρώτη φορά στην Ελλάδα πριν από τέσσερα χρόνια, έχοντας πλούσια εμπειρία από τη Ligue 1 – 212 συνολικές συμμετοχές με 29 γκολ και 40 ασίστ παίζοντας με τα χρώματα των Lyon, Nice και της Montpellier – και τη Serie A – 41 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στην Μπολόνια.

Ο Μουνιέ έχει επίσης εννέα συμμετοχές στην καριέρα του με δύο γκολ στο UEFA Champions League.

Τον Αύγουστο του 2017, ο Μουνιέ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας 35 συμμετοχές με πέντε γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις σε δυόμιση σεζόν. Μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, ο Μουνιέ συνέχισε να αγωνίζεται για τον Παναιτωλικό και τον Απόλλωνα Σμύρνης συμπληρώνοντας 56 συμμετοχές στην καριέρα του με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στην ελληνική Super League.

Καλώς ήρθες Anthony».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ