Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Άρης: Υπ’ ατμόν ο Μάντζιος, φήμες για κρούση στον Ουζουνίδη

Η προπονητολογία ξεκίνησε στον Άρη με τον πρώτο υποψήφιο αντικαταστάτη του Μάντζιου να μπαίνει στο κάδρο. 

Θέμα προπονητή δεν έχει τεθεί επίσημα στον Άρη, ωστόσο το κλίμα είναι βαρύ για τον Άκη Μάντζιο Οι δύο αγώνες στη Super League χωρίς νίκη και χωρίς… γκολ, σε συνδυασμό με την κακή αγωνιστική εικόνα των «κίτρινων» προβληματίζουν έντονα τη διοίκηση.

Κι όλα αυτά, ενώ ξεπεράστηκε ένας ακόμη οδυνηρός ευρωπαϊκός αποκλεισμός από την Αστάνα και έγιναν μεταγραφικές κινήσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν υπέρβαση.

Ο Άρης δεν αποδίδει καλά στα επίσημα παιχνίδια και οι προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί από τα φιλικά, διαψεύδονται. Σοβαρό μερίδιο ευθύνης έχει ο προπονητής και ο πρόεδρος της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης εξετάζει όλα τα δεδομένα.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κάτσει στον πάγκο του Άρη ο Μάντζιος στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, αν δεν υπάρξει συμφωνία με τον εκλεκτό αντικαταστάτη, δεν αποκλείεται να καθίσει ως υπηρεσιακός ο Τόλης Τερζής, που είναι προπονητής στην Κ19 και έχει εμπειρία και από την πρώτη ομάδα.

Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι παίκτες στα αποδυτήρια δεν έδειξαν τη διάθεση να υπερασπιστούν τον Έλληνα τεχνικό, μετά από τις πρώτες γκέλες και δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις στο ενδεχόμενο αντικατάστασής του.

Ο Καρυπίδης πάντως έχει αρχίσει τις επαφές για νέο προπονητή, κάνοντας μια πρώτη κρούση στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός απολύθηκε από τη διοίκηση της Κραϊόβα μετά την ήττα του ρουμάνικου συλλόγου από τη Λάτσι στην Αλβανία για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Europa Conference League.

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Άρη του παρουσίασε το ενδιαφέρον πρότζεκτ που τρέχει στην ομάδα, ο Ουζουνίδης δεν φαίνεται διατεθειμένος να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αναζητώντας προτάσεις από το εξωτερικό και έτσι αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά για το τι μέλλει γενέσθαι στον πάγκο των “κίτρινων”.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ