Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Φιλική εκτέλεση από τα κόρνερ!

Στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς και σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-0 της Νίκης Βόλου.

Αν και η Νίκη κυριάρχησε στο πρώτο μισάωρο, δίχως να μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της, ο Λεβαδειακός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 36’ με τον Δούμτσιο έπειτα από κόρνερ των γηπεδούχων και σύγχυση μέσα στην περιοχή των κυανολεύκων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν γενικά καλύτερος και διπλασίασε τα τέρματά του στο 67’ με το απευθείας κόρνερ του Βρακά, ο οποίος πέτυχε ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό γκολ!

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς (60’ Μαμαντού), Τζημόπουλος (75’ Κονέ), Δούμτσιος (75’ Μπαχανάτ), Νίλι (72’ Βήχος), Λιάγκας, Βλάχος (63’ Τσάπρας), Νίκας (Λινάρδος), Παναγιώτου (72’ Αλμπάνης), Πολέτο, Μεχία, Βρακάς (78’ Μανιώτης)

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς (60’ Αποστολίδης), Πάνος (60’ Γ. Κυρίτσης), Παναγιωτίδης (60’ Τζοβάρας), Ανδρέου, Αλιατίδης (60’ Τσιμπούκας), Κυριακίδης (60’ Μπόσιο), Τσουκαλάς (60’ Μέτσε), Κάσσος, Μιράντα (60’ Βασιλείου), Γκαρσία (60’ Βλαχομήτρος), Ροχάνο (46’ Τζιώρας)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ