Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ήττα στο φινάλε για την Κ19 του Άρη κόντρα στον ΠΑΟ (videos)

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το πρωί στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΥΛΑΙΑΣ “ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ” ο ΠΑΟ κατάφερε εν τέλει να φύγει με το τρίποντο απέναντι στον πολύ μαχητικό Άρη, χάρη στο γκολ που έβαλε στο 90′ ο Μπιλάλ. 

 

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Τζίμα στο 32′, ενώ λίγο νωρίτερα ο Τσιπούρας έχασε πέναλτι για την ομάδα του Άρη. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Τόλη Τερζή μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟ ανέβασε στροφές και στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπιλάλ ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟ, ενώ στο 61′ ο Προδρομίτης έδωσε το προβάδισμα στο ” τριφύλλι”. Ό Άρης στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού ανέβηκε μπροστά και πίεσε έτσι ώστε να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Η ισοφάριση για τους κίτρινους ήρθε εν τέλει στο 81ο λεπτό με τον Χρήστο Μαρμαρίδη. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις και ένταση, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος όλα έδειχναν ότι θα μείνουμε στο 2-2. Τελικά οι πράσινοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά για να πάρουν τους 3 βαθμούς και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού πήραν το πολυπόθητο τρίποντο με τον Μπιλάλ να πλασάρει εύστοχα τον Τρίγκατζη.

 

Οι Συνθέσεις των ομάδων 

Άρης: Τρίγκατζης, Τσιάτσιος, Μαρμαρίδης, Καραμανλής, Βακουφτσής, Σαλιάρης, Πάγιος, Ρ. Σγουρός (60’ Γιαννακού), Τζίμας (73’ Χατζηϊωάννου), Τσιπούρας (73’ Βασιλείου), Παναγίδης (60’ Τσέρα, 85’ Η. Σγουρός).

Παναθηναϊκός: Κλίντμαν, Τσεβάς, Παυλάκης, Χαχούλης (46′ Καρνέσης), Προδρομίτης, Κωστόπουλος (60′ Πορφυρόπουλος), Συμεωνίδης, Κυριόπουλος (89′ Θ. Νταμπίζας), Βολάκης (46′ Φρόκου), Καλός (85′ Τόρρα), Μπιλάλ.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ