Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Στην έξοδο ο Κούμαν μετά τη νέα γκέλα, αναζητείται ο διάδοχός του

Τελειωμένος θεωρείται ο Ρόναλντ Κούμαν, μετά τη νέα γκέλα της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Γρανάδα (1-1) και μάλιστα εντός έδρας. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του.

Η Μπαρτσελόνα προ ολίγων ημερών γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα (0-3) από την Μπάγερν Μονάχου για την 1η αγωνιστική του Champions League, ενώ έκανε και νέα γκέλα στο Ισπανικό πρωτάθλημα κόντρα στην Γρανάδα, την οποία μάλιστα ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά του αγώνα χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος, μετά τα παραπάνω αποτελέσματα, είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

Τα ρεπορτάζ από το περιβάλλον της Μπάρτσα, αναφέρουν ότι ο Ζοάν Λαπόρτα έχει αποφασίσει την απομάκρυνσή του από τον πάγκο των «μπλαουγκράνα», έστω και αν αποζημίωση είναι μεγάλη, αφού δεν βλέπει πώς μπορεί να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα του συλλόγου προς το καλύτερο.

Ήδη μάλιστα κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια για τους πιθανούς διαδόχους του Ολλανδού στον πάγκο. Ένα όνομά που δεν θα μπορούσε να λείπει είναι του Τσάβι, ο οποίος δεδομένα αργά ή γρήγορα θα αναλάβει την ομάδα. Ένα ακόμα όνομα είναι του Αντρέα Πίρλο, ενώ έχουν ακουστεί ακόμα οι Αντόνιο Κόντε, Φιλίπ Κοκού, Γιόακιμ Λεβ και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ