Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Κόλλησαν» στο μηδέν…

Τον Αστέρα Τρίπολης υποδέχθηκε ο ΟΦΗ σήμερα ( 22/9) στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της Τρίτης αγωνιστικής, όπου είχαμε λευκή ισοπαλία.

 

Το παιχνίδι

Σε ήπιους ρυθμούς ξεκίνησε η αναμέτρηση του ΟΦΗ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να πιέζουν λίγο μετά τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα δημιουργώντας φάσεις και καλές τελικές, χωρίς ωστόσο να στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα αφού ο τερματοφύλακας του Αστέρα Παπαδόπουλος, σημείωσε άψογες αποκρούσεις.

Κυρίαρχος στο σημερινό ματς ήταν ο ΟΦΗ παρόλο που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση στο 2ο ημίχρονο ο Επασί και οι άψογες επεμβάσεις του, δεν τον άφησαν να στείλει τη μπάλα στο τέρμα του. Το παιχνίδι έληξε με λευκή ισοπαλία, παίρνοντας οι γηπεδούχοι την τρίτη τους σερί ισοπαλία και κόβοντας τους βαθμούς από τον Αστέρα, μη αφήνοντας τον να φύγει από το νησί με το διπλό.

 

Συνθέσεις:

ΟΦΗ ( Νίκος Νόπλιας): Επασί, Πασαλίδης ( Ουές 60′ ), Λάμπρου ( Καστάνιους 45′ ), Νέιρα, Καμάου ( Φαν Ντάιεν 60′ ), Βούρος, Διαμαντής, Γκαγιέχος, Ντουρμισάι, Γιαννούλης ( Κοροβέσης 79′ ), Ντε Γκούσμαν ( Σελίμοβιτς 77′ )

Αστέρας Τρίπολης ( Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Τασουλής ( Σόνι 72′ ), Γκαρσία, Χρυστόπουλος, Καστάνο, Βαλιέντε, Σαντάφε ( Κανελόπουλος 85′ ), Σίτο ( ‘Αλβαρεζ 61′ ), Ρέγκις, Γκόμεζ ( Μπαράλες 60′ ), Μπενίτο ( Καπίγια 60’ )

 

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ