Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο έργο θεατές… (Video)

Για άλλη μια φορά φέτος ο ΠΑΟΚ δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του αλλά κατάφερε να αποδράσει με άλλο ένα διπλό από το Αγρίνιο απέναντι σε έναν μαχητικό Παναιτωλικό με σκορ 1-2 για την 3η αγωνιστική της Super League.

 

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν περισσότερο, με τον Μουργκ στο 2′ και τον Ντόουγκλας στο 15′ να μην μπορούν να νικήσουν τον τερματοφύλακα Ροντρίγκες. Κάτι που έκανε στο 31′ με υπέροχη κεφαλιά ο… μικρός το δέμας Μιτρίτσα όταν τρύπωσε πίσω από τον κεντρικό αμυντικό του Παναιτωλικού και εκμεταλλεύτηκε μακρινή μπαλιά του Ντόουγκλας στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη τους στιγμή στις καθυστερήσεις όταν ο Μόρσεϊ έστειλε από πολύ κοντά την μπάλα λίγο άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια μεγάλη φάση για τους ασπρόμαυρους αλλά ο Τέιλορ νικήθηκε από τον Ροντρίγκες σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ μετά από όμορφη συνεργασία των φιλοξενούμενων. Ο Παναιτωλικός στη συνέχεια πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 58′ με κοντινή κεφαλιά του Ντίαζ μετά από κόρνερ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Ο Πασχαλάκης πραγματοποιώντας άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση έσωσε στο υπόλοιπο μέρος την εστία του σε 2-3 επικίνδυνες επιθετικές προσπάθειες των παικτών του Αναστασίου. Ο Λουτσέσκου έριξε στο παιχνίδι τον Σφιντέρσκι στη θέση του Άκπομ θέλοντας να έχει πιο φρέσκα πόδια στην επίθεση. Με τον Παναιτωλικό να δείχνει ότι μπορεί να βρει τη στιγμή του και να πάρει το ματς, ο ΠΑΟΚ ήταν τελικά αυτός που προηγήθηκε και πάλι στο 79′ με τον Σίντκλεϊ που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ροντρίγκες με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, γράφοντας το 1-2. Στα υπόλοιπα λεπτά οι γηπεδούχοι ήθελαν αλλά η ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν αυτή που τελικά κράτησε το υπέρ του σκορ και τελικά του έδωσε μια δύσκολη αλλά σημαντική νίκη που τον ανεβάζει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Μοιρασμένο σε γενικές γραμμές το παιχνίδι αφήνει σίγουρα ικανοποιημένο τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του που πήραν τους 3 βαθμούς ενώ αντίθετα ο γηπεδούχος Παναιτωλικός έμεινε με τη χαρά της πολύ καλής εμφάνισης.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Ροντρίγκεζ, Χουχούμης, Βργκοτς, Λούι, Βέργος, Ντίας, Κορνέλιους (Μαλής 85’), Ντουάρτε (Μπαρμπόσα 81’), Φλόρες (Βαρόνε 68’), Μόρσεϊ (Μεντόσα 46’), Τσιγγάρας (Καρέλης 85’).
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Κούρτιτς, Σβαμπ (Εσίτι 71’), Αουγκούστο, Μιτρίτσα (Ζίβκοβιτς 63’), Μουργκ (Μπίσεσβαρ 63’), Άκπομ (Σφιντέρσκι 71’).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ