Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Super League: Προαναγγελία 3ης αγωνιστικής

Με τα παιχνίδια της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα και αύριο (22-23/9) το πρωτάθλημα της Super League με την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη να συγκεντρώνει τα βλέμματα.

 

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 18:15 με τρεις αγώνες. Στο Ηράκλειο της Κρήτης ο ΟΦΗ συνεχίζει με δεύτερο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι υποδεχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Κρητικοί κατάφεραν πριν 3 μέρες να πάρουν την ισοπαλία από την ΑΕΚ σε ένα ματς που μέχρι το 80′ φαινόταν χαμένο και πήραν ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη ο Αστέρας έχασε στην Τρίπολη από τον ΠΑΟΚ και θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγει από τον 1 βαθμό και τις πιο κάτω θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον Απόλλωνα Σμύρνης και είναι το ξεκάθαρο φαβορί χωρίς όμως να έχει πείσει ακόμα με τις εμφανίσεις του. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” δεν έχει πάρει βαθμό σε 2 αγώνες και πρέπει κάνει τη δική της προσπάθεια αν δε θέλει να μείνει πίσω από πολύ νωρίς.

Στις 18:15 επίσης στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην 4η θέση με 4 βαθμούς έχοντας κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Ο Δικέφαλος από την άλλη θέλει να κάνει το 2 στα 2 στα εκτός έδρας παιχνίδια του τελευταίου 3ημέρου και να ρεφάρει το εντός έδρας στραβοπάτημα της πρώτης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις 20:30 η ΑΕΚ υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τη Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο γήπεδό της, ήττα όμως που λίγο έλειψε να αποφευχθεί. Κάτι που σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν δε θέλουν να χάσουν βαθμούς σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Την ίδια ώρα γίνεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” της Θεσσαλονίκης η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της αγωνιστικής ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό. Ο Άκης Μάντζιος παίζει… το κεφάλι του καθώς από το αποτέλεσμα του αγώνα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η παραμονή του στους “κίτρινους”. Απέναντι του θα βρει το “τριφύλλι” που μετά την εκπληκτική εμφάνιση και ευρεία νίκη με 4-0 επί του Απόλλωνα την πρώτη αγωνιστική, προσγειώθηκε ανώμαλα χάνοντας στους “Ζωσιμάδες” από τον ΠΑΣ και θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα για να μη χάσει την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας.

Αύριο Πέμπτη αγωνίζονται οι δύο πρωτοπόροι με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ταξιδεύει στη Νίκαια για να παίξει με τον νεοφώτιστο Ιωνικό στις 18:15 και τον ΝΠΣ Βόλο να υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό στις 20:30.

Η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει να συνέλθει μετά την πολύ σημαντική απώλεια με τον τραυματισμό του Πέδρο Κόντε και να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ιωνικό που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να ανέβει ακόμη πιο ψηλά.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής κλείνει με τον αγώνα του Πανθεσσαλικού. Ο ΝΠΣ Βόλος βρίσκεται στην κορυφή με 6 βαθμούς και θέλει να παραμείνει εκεί δείχνοντας μέχρι στιγμής πολύ καλή εικόνα. Ο φιλοξενούμενος Ατρόμητος θέλει να ξεκολλήσει από τον 1 βαθμό και να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ