Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καθάρισε τον Βόλο στο μισάωρο ο Παναθηναϊκός !

Επιστροφή στην έδρα του και παράλληλα στις νίκες για τον Παναθηναϊκό στην αγωνιστική με τους γηπεδούχους να εντυπωσιάζουν με εμφατική νίκη με 5-1 απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος.Έπεσε απο την πρώτη θέση ο Βόλος , έφτασε τους έξι πόντους η ομάδα του Γιοβάνοβιτς σκοράροντας 9 γκολ σε δυο εντός έδρας μάτς.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα με υψηλό πρέσινγκ και κατάφεραν να σκοράρουν δυο γρήγορα  τέρματα στο 3′ με τον Καρλίτος μετά από λάθος του Κλέιμαν και στο 4′ με σκόρερ τον Ιωαννίδη μετά απο σέντρα του Χατζηγιοβάνη. Στην συνέχεια  αφού οι παίκτες του Βόλου ανέβηκαν για να μειώσουν οι γηπεδούχοι βρήκαν κενά, δημιούργησαν με τους Πέρεθ, Καρλίτος (ο 2ος ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού) και σκόραραν αλλα δυο γκολ πριν κλείσει το ημίχρονο με κοντινή προβολή στο 32′ του Χατζηγιοβάνη  απο εξαιρετική ασίστ του Καρλίτος με το εξωτερικό και εύστοχη εκτέλεση πέναλντι απο τον Ματέους Βιτάλ στο 45′. 

Στο 2ο ημίχρονο συνεχίστηκε ο υψηλός ρυθμός στο μάτς χωρίς να αποτυπώνεται  στο σκόρ όμως καθώς με δυο αλλαγές (Μπαριέντος στον Ροσέρο και Γκουλέν στον κακό Ρομέρο)  ο Βόλος κλείδωσε κέντρο και άμυνα πήρε την κατοχή και ενώ κατάφερε να βάλει το γκόλ της τιμής με κεφαλία του Γκουλέν στο 58′ έριξε την απόδοση του, δέχθηκε άλλο ένα γκολ από τον Καρλίτος στο 69′ και στην συνέχεια τα υπόλοιπα 20 λεπτά του ματς είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι βολιώτες έδειξαν την χειρότερη τους εικόνα έκαναν πολλά λάθη στην άμυνα, δεν κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα και έχασαν την μάχη στο κέντρο. Δεν απείλησαν επιθετικά και εκτός του γκολ είχαν μόνο άλλες δυο αξιόλογες φάσεις με ένα σούτ του Φεράρι και ενα φάουλ του Μπαριέντος σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα ,φάσεις που μπλόκαρε ο Διούδης σε ενα γενικά ξεκούραστο ματς για τον Έλληνα πορτίερε που διατήρησε την θέση του στην βασική ενδεκάδα παρά τις προβλέψεις για πιθανό ντεμπούτο του Μπρινιόλι στην σημερινή αναμέτρηση.

Παναθηναϊκός (ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ) : Διούδης ,Κώτσιρας ,Βέλεθ (76′ Σάρλια) ,Πούγγουρας,Χουανκάρ ,Αλεξανδρόπουλος(76′ Μαουρίσιο ) ,Πέρεθ,Χατζηγιοβάνης (63′ Παλάσιος) ,Βιτάλ ,Καρλίτος ( 71′ Λούντβιστ) ,Ιωαννίδης (71′ Μακέντα).

ΝΠΣ Βόλος (ΑΜΠΑΣΚΑΛ) : Κλέϊμαν,Τσοκάνης,Πουρίτα,Ρομέρο (46′ Γκούλεν),Γκρίλο,Φεράρι,Μπαρτόλο,Φερνάντες (74′ Τερεζίου),Ροσέρο(46′ Μπαριέντος), Φαν βεέρτ (74′ Βοϊτκόφσκι),Ρεγκατίν(74′ Σοάρες)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.ΚΟΥΤΣΙΑΦΤΗΣ

ΓΚΟΛ: 3′ , 69′ ΚΑΡΛΙΤΟΣ , 4′ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ , 34′ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ , 45′ ΒΙΤΑΛ ,58′  ΓΚΟΥΛΕΝ

 

 

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ