Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Πρώτο ντέρμπι, που κρίνει πολλά

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Τούμπας σήμερα στις 20:30, στο πρώτο ντέρμπι και των δύο στο πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής.

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας, γυρίζοντας το κακό κλίμα από την εντός έδρας ήττα της πρώτης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ, έχει δύο εντός έδρας νίκες με Ιωνικό και Λαμία, αλλά και μία εκτός έδρας ισοπαλία, κόντρα στον ΟΦΗ, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν όμως και παράπονα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ, έχει τις γνωστές απουσίες τον Ίνγκασον, Καντουρί, Ολιβέιρα, εκτός έμεινε ο Βιεϊρίνια, όπως και οι Ροντρίγκο και Καγκάβα, λόγω του περιορισμού στον αριθμό των μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας .

Για την ΑΕΚ, εκτός έμειναν ο Μάνταλος και ο Γαλανόπουλος, ενώ οι Σιμόες και Μοχαμάντι, είναι κανονικά στην διάθεση του Μιλόγιεβιτς.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Πιθανές Ενδεκάδες: ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Βράνιες, Τζαβέλας, Μισελέν, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Αραούχο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ