Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πήρε (και) τον Αποστόλη Γαλάνη η Δόξα Ασσήρου

Ως προαναγγελία της χθεσινής ημέρας για μια ακόμη μεταγραφή στο στρατόπεδο της Δόξας Ασσήρου, σας ενημερώνουμε πως ο 25χρονος Γαλάνης Αποστόλης θεωρείται ήδη παίκτης της καθώς επήλθε πλήρη συμφωνία με τους ανθρώπους της Ασσήρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτή θα είναι και η τελευταία μεταγραφή των ” ασπρόμαυρων” εκτός και αν προκύψει στην πορεία κάτι το εξαιρετικό.

Όσον αφορά τον Αποστόλη να πούμε ότι η θέση που αγωνίζεται είναι ” οχταρο-δεκαρι “, ενώ αν χρειαστεί μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα και ως πλάγιος μεσοεπιθετικός καθώς είναι τεχνίτης και χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο του πόδια. Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν είναι οι εξής :

  • Ακαδημία Πλαταμώνα
  • ΑΕ Ποσειδών
  • Ηρακλής Αμπελοκήπων
  • Αστέρας Αμπελοκήπων

Μετά και την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεως της Δόξας Ασσήρου, ο προπονητής της ομάδας κ. Παγώνης Γιάννης έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Η εμπειρία που έχει κατά το παρελθόν θα βοηθήσει και τους παίκτες του, έτσι ώστε να βγάλει από τον κάθε έναν ξεχωριστά τα δυνατά τους στοιχεία και όλοι μαζί να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Να θυμίσουμε πως η Δόξα Ασσήρου σήμερα αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό Λητής στο γήπεδο του Περιβολακίου για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Μ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 16:30, ενώ αναμένεται να προσελκύσει και αρκετό φίλαθλο κόσμο καθώς είναι ένα γειτονικό ντέρμπι.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ