Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΝΙΚΗ-σε τον Εργοτέλη και προκρίθηκε!

Νίκη Βόλου-Εργοτέλης 2-0

Σπουδαία νίκη-πρόκριση κόντρα στον Εργοτέλη πέτυχε η Νίκη Βόλου κερδίζοντας το νοκ-άουτ ματς του Κυπέλλου με 2-0 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο απ’τους Νικιώτες φιλάθλους!

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο και για την ακρίβεια στο 17ο λεπτό, ο Εργοτέλης έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς, όταν ο Κουατένγκ με σουτ από πολύ μακριά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπάγιτς!

Οι κυανόλευκοι αφυπνίστηκαν, πίεσαν και έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 27’ όταν ο Κάσσος από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ! Δέκα λεπτά αργότερα νέα φάση για τη Νίκη με το γυριστό σουτ του Τσουκαλά να φεύγει λίγο άουτ!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 64’ έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν ο Κάσσος μόνος μέσα απ΄την περιοχή πλάσαρε για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Τσέλιος! Το πρώτο γκολ για τους Βολιώτες τελικά ήρθε στο 73’ με σκόρερ τον Βλαχομήτρο ύστερα από ασίστ του Ροχάνο. Στο 89’ η Νίκη σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση με το γκολ του Ανδρέου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κυριακίδης, Τζοβάρας (26’ Μπόσιο), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (93’ Μέτσε) , Βλαχομήτρος, Κάσσος (93’ Αλιατίδης), Λούκας Γκαρσία (46’ Τσιμπούκας), Ροχάνο (82’ Τζιώρας).

Εργοτέλης (Μπαδίμας): Τσέλιος, Κατσούρρι, Σερβιλάκης (65’ Μπουρσέλης), Μίκο, Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (78’ Ντοσμά), Ποζατζίδης, Κωστανάσιος (46’ Ντουμάνης), Κουατένγκ

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ