Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον τελικό με Τόρες! (Video)

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κατάφερε να «σπάσει» χθες βράδυ το αήττητο 37 αγώνων της Ιταλίας, αλλά να φτάσει και ένα βήμα πριν από το τρόπαιο του Nations League. Το νεανικό σχήμα των Ισπανών, επιβλήθηκε 1-2 και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αποψινού 2ου ημιτελικού μεταξύ Βελγίου και Γαλλίας (07/10, 21:45).

 

Το σκορ άνοιξε με εκπληκτικό τρόπο για τους φιλοξενούμενους o Φεράν Τόρες στο 17′ και δευτερόλεπτα πριν το τέλος του 1ου ημιχρόνου, ο ίδιος παίκτης με έξυπνη κεφαλιά έκανε το 0-2. Οι Ιταλοί παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο (Μπονούτσι 42′) προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Πελεγκρίνι στο 83ο λεπτό, για το τελικό 1-2.

 

Ιταλία: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι, Μπαστόνι, Έμερσον, Μπαρέλα (72′ Καλάμπρια), Ζορζίνιο (64′ Πελεγκρίνι), Βεράτι (58′ Λοκατέλι), Κιέζα, Μπερναρντέσκι (46′ Κιελίνι), Ινσίνιε (58′ Κιν).

Ισπανία: Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Λαπόρτ, Π. Τόρες, Αλόνσο, Κόκε (75′ Μερίνο), Μπουσκέτς, Γκάβι (83′ Ρομπέρτο), Σαράμπια (75′ Χιλ), Φ. Τόρες (49′ Πίνο), Οϊαρθάμπαλ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ