Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κεπεσίδου: «Θα δώσουμε το 150% για τον κόσμο»

Με αισιοδοξία και κίνητρο θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδος Γυναικών στο Χάντμπολ σήμερα απέναντι στην Ολλανδία στο γήπεδο ,Μεγάλο Κλειστό Ηρακλείου Κρήτης (Δύο Αοράκια) στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2022.

Στις 17:00(Κυριακή) σε μετάδοση από το ERTFLIX το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει τον δεύτερο προκριματικό αγώνα απέναντι στην Ολλανδία η οποία προέρχεται από την νίκη με 38-27 επί της Λευκορωσίας ενώ η Ελλάδα από ήττα με 36-10 με αντίπαλο την Γερμανία.

Αναφορικά με την Εθνική Ελλάδος το σημερινό παιχνίδι έχει ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας δεδομένου πως η φιλοξενούμενη ομάδα στα τελευταία τέσσερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα φιγουράρει στην δεύτερη και στην τρίτη θέση .

Το έναυσμα για μια καλή παρουσία στο σημερινό παιχνίδι έδωσε η αρχηγός και τερματοφύλακας της Εθνικής Ομάδας , Μάγδα Κεπεσίδου η οποία την περσυνή χρονιά φόρεσε την φανέλα της πολωνικής, EKS Start Elblag ενώ πλέον βρίσκεται στον ΟΦΝ Ιωνίας: ”Θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά έχουμε μάθει στα δύσκολα, έτσι είναι ο αθλητισμός. Μόνο θετικά μπορούμε να αντλήσουμε από αυτά τα ματς. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 150% όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όλο τον κόσμο που θα έρθει ”. 

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής (Παναγιώτης Μεσσήνης) σε δηλώσεις του τόνισε πως:          ” Σαν ομάδα έχουμε στόχο να κερδίσουμε, αν δεν καταφέρνουμε να κερδίσουμε δύο βαθμούς, να κερδίζουμε σε τεχνικά κομμάτια ή σε εμπειρία ή σε επιμέρους στοιχεία του παιχνιδιού”

Παναγιώτης Μεσσήνης , Ομοσπονδιακός Προπονητής Χαντμπολ Γυναικών

Μέσα από την σημερινή αναμέτρηση (17:00 – ERTFLIX)  θα ενισχυθεί η κοινωνία του Αρκαλοχωρίου και των γύρω περιοχών μετά τον σεισμό ενώ στο ημίχρονο του αγώνα η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης  θα βραβεύσει με αναμνηστική πλακέτα για την στήριξη τους στην διοργάνωση του αγώνα τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ