Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανεβάζει τον πήχη η Άσσηρος – Ο Εράλ Τσουλχάι ντύνεται στα ” ασπρόμαυρα “

” Ηχηρή μεταγραφή στο στρατόπεδο της Δόξας Ασσήρου καθώς έκλεισαν και τον Τσουλχάι ” 

 

Ο προπονητής της Δόξας Ασσήρου κ. Παγώνης Γιάννης βλέποντας κάποιες ακόμη ” αδυναμίες ” στα μετόπισθεν της Δόξας και σε συνεννόηση πάντα με τους υπεύθυνους της ομάδας έκλεισαν μία ηχυρή μεταγραφή για τη νέα σεζόν, έτσι ώστε να διασφαλίσουν ακόμη περισσότερο την αμυντική τους γραμμή όσον αφορά το Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Μ που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο λόγος για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό Εράλ Τσουλχάι. Ο Εράλ αν και διανύει μόλις τα 22 του χρόνια έχει καταφέρει να διακριθεί από μικρή ηλικία, καθώς ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών της Βέροιας φτάνοντας μέχρι και το Ανδρικό τμήμα όπου αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. Στην συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων πριν πάρει την μεταγραφή του για τη Νίκη Βόλου τον Ιανουάριο του 2019. Μετέπειτα, αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία του στις Σέρρες για λογαριασμό της Δόξας Κάτω Καμήλας στη Γ Εθνική κατηγορία. Τελευταίος του σταθμός πριν έρθει στην Άσσηρο ήταν η Νίκη Αγκαθιάς αγωνιζόμενος και πάλι στη Γ Εθνική.

Ο Τσουλχάι πλέον έχοντας και την εμπειρία της Γ Εθνικής στα πόδια του, νιώθει έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα με τη φανέλα της Δόξας Ασσήρου, όπου θα δώσει μία νέα πνοή στους ” ασπρόμαυρους ” και μία νέα λύση όσον αφορά την αμυντική τους γραμμή.

Τέλος, να πούμε πως η Δόξα Ασσήρου συνεχίζει να κινείται ενεργά και βρίσκεται πολύ κοντά σε μεταγραφή ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

Όλοι στην ομάδα της Ασσήρου θέλουν να είναι όσο πιο έτοιμοι γινεται για το νέο Πρωτάθλημα στην Ά Κατηγορία που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με την Άσσηρο να αντιμετωπίζει τον φιλόδοξο Νέστωρ Όσσας την Κυριακή στο γηπεδο του Περιβολακίου.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ