Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Πήρε και άλλα εισιτήρια για Άιντραχτ

Μετά την αύξηση του ορίου προσέλευσης φιλάθλων στα γερμανικά γήπεδα, οι Ερυθρόλευκοι προμηθεύτηκαν 800 εισιτήρια παραπάνω για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άιντραχτ.

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Ολυμπιακός θα έχει στη Γερμανία για το ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, 1.200 κόσμο στο πλευρό του. Κάτι το οποίο είχε συμφωνήσει η ομάδα του Πειραιά με τη διοίκηση της Άιντραχτ, ενόψει του μεταξύ τους ματς, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Τώρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν και μάλιστα προς το καλύτερο για τους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα, στη Γερμανία αποφάσισαν να αυξηθεί η χωρητικότητα των γηπέδων και στις διοργανώσεις της UEFA αυτό που ισχύει είναι ό,τι έχει αποφασίσει η εκάστοτε χώρα. Οπότε από τη στιγμή που στη Γερμανία ο αριθμός του κόσμου στις κερκίδες μεγάλωσε, θα έχει και ο Ολυμπιακός τη δυνατότητα να έχει περισσότερα εισιτήρια στη διάθεσή του, για τις ανάγκες των δικών του φιλάθλων.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν, μετά τα νέα δεδομένα, συνολικά 2.000 κόσμο στις κερκίδες του γηπέδου της Άιντραχτ, για το ματς στις 21 του μήνα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ