Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφίβολος ο Αλάμπα για το Champions League

Τραυματίας επέστρεψε στη Μαδρίτη ο Νταβίντ Αλάμπα με “ενθύμιο” ένα τραυματισμένο γόνατο και πλέον η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Σαχτάρ την επόμενη βδομάδα είναι αμφίβολη.

 

Ο 29χρονος διεθνής Αυστριακός χτύπησε το γόνατό του στον πρόσφατο αγώνα της Εθνικής του με τη Δανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προστίθεται στο προσωρινό τουλάχιστον απουσιολόγιο του Κάρλο Αντσελότι. Εκεί βρίσκεται και το όνομα του Έντερ Μιλιτάο ο οποίος γύρισε στις υποχρεώσεις της “βασίλισσας” έχοντας μυϊκό τραυματισμό μετά την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κολομβία.

Όσον αφορά τον αριστεροπόδαρο αμυντικό δεν είναι δεδομένο ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι για το Champions League απέναντι στη Σαχτάρ την ερχόμενη Τρίτη (19/10, 22:00) προσθέτοντας έναν ακόμη πονοκέφαλο στον Ιταλό τεχνικό των “μερένχες”. Μένει να δούμε αν θα βγει νικητής στη μάχη με το χρόνο ο Αυστριακός άσσος.

Το ευχάριστο για την ομάδα της Μαδρίτης είναι ότι δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση αυτό το Σαββατοκύριακο (16-17/10) καθώς ο εντός έδρας αγώνας με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 9η αγωνιστική της Λα Λίγκα έχει αναβληθεί.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ