Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Γλυφάδα – Ολυμπιακός 3-17: Πέρασε σαν σίφουνας….

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις εντός συνόρων. Συνέτριψε 17-3 στη Γλυφάδα, τον ΑΝΟΓ και έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο την οποία θα φιλοξενήσει στον Πειραιά για την ερχόμενη εβδομάδα.

Από κει και πέρα στη σημερινή αναμέτρηση, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην τελική επικράτηση, έχοντας ως όπλο την άμυνα, αφού δέχθηκε μόλις τρία τέρματα σε όλη τη διάρκεια το αγώνα.

Το ντεμπούτο του με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε ο Μάρκο Μπίγιατς που επελέγη από τον Θοδωρή Βλάχο μαζί με τον Τζούρο Ράντοβιτς, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Φίλιπ Φιλίποβιτς και Άντρο Μπούσλιε.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-17

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 2-3, 1-3, 0-5.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Κουρούβανης, Τζελάτης, Μαυρωτάς, Πούρος, Χατζηκυριακάκης 1, Δουρίδας, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος, Φωτεινάκης, Μιγιούσκοβιτς 1, Ηλιόπουλος, Μπελέσης 1, Γαλάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Μπίγιατς, Γραμματικός 1, Ράντοβιτς 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Γούβης, Δερβίσης, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Χρυσοσπάθης 1, Σύρμας, Γκίλλας 4, Μαθιόπουλος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ