Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με το «δεξί» ο Ολυμπιακός στην έναρξη της Volley League

Η πρώτη αγωνιστική της volley league ξεκίνησε και ο ΟΦΗ φιλοξένησε στο κλειστό «ΒΑΚ» τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο την έναρξη του πρωταθλήματος νικώντας τον ΟΦΗ με 3-0 στο πλαίσιο της έναρξης της  volley league στο Ηράκλειο.

Το παιχνίδι

Δυναμικό ξεκίνημα έκαναν οι γηπεδούχοι παίρνοντας το πρώτο τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος στη συνέχεια γύρισε το σκορ ε το μέρος του. Ο ΟΦΗ έχοντας κάνει μία μικρή  πρόβα , πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος με το τουρνουά που φιλοξένησε στην Κρήτη, με δυνατές ομάδες και θεαματικά παιχνίδια, ήρθε αποφασισμένος να ξεκινήσει τη σεζόν με νίκη μέσα στην έδρα του. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν περισσότερο και τελικά παιδαριώδη λάθη ήταν αυτά που κόστισαν το πρώτο σετ από τους «ασπρόμαυρους» χάνοντας το με 19-25.

Φουριόζοι μπήκαν οι Πειραιώτες στο 2ο σετ ενώ οι γηπεδούχοι κατέγραψαν χαμηλότερη απόδοση σε σχέση με το 1ο σετ. Με διαφορά μεγάλη στους πόντους βρίσκονταν μπροστά ο ασταμάτητος Ολυμπιακός λήγοντας και αυτό το σετ με το μέρος τους με 25-16.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν και στο 3ο σετ παίρνοντας τη νίκη με 25-15 ενόψει της 1ης αγωνιστικής της volley league. Η ομάδα του Δημήτρη Καβάτζη ήταν καλύτερη κάνοντας ένα θεαματικό παιχνίδι και φεύγοντας νικητές από το Ηράκλειο.

 

Τα σετ:

1o: 19-25

2o: 16-25

3o: 15-25

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ