Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ Κωσταραζίου: Αφήνει πίσω την ήττα, συνεχίζει με σκληρή δουλειά

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, που γνώρισε την ήττα με το βαρύ 4-0 εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς. Ψάχνει αντίδραση πλέον ο “δικέφαλος”, και το σύνολο του Σάκη Βασιλείου ετοιμάζεται για την Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αθλητικό Σύλλογο “Νέο Μακροχώρι”.

Αύριο υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κωσταραζίου όπου πρόκειται να γίνει και μια ανάλυση της πρεμιέρας με στόχο να αποφευχθούν παρόμοια λάθη την προσεχή Κυριακή.

Το Μακροχώρι προέρχεται και αυτό από μια αντίστοιχη εκτός έδρας ήττα με 4-0, στο Άργος Ορεστικό με αντίπαλο τους Ροσσονέρι. Πρόκειται για μια νέα ουσιαστικά ομάδα καθώς επανιδρύθηκε σχετικά πρόσφατα και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2020 έπειτα από αρκετά χρόνια αδράνειας.

Ο σοβαρός ΠΑΟΚ Κωσταραζίου δεν έχει ωστόσο τίποτα να φοβηθεί καθώς διαθέτει αξιόλογο ρόστερ, στηριζόμενο σε νέα παιδιά με όρεξη και πάθος. Επιπλέον θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του, κάτι που θα του δώσει επιπλέον ενέργεια. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, στο γήπεδο του Κωσταραζίου όπως φαίνεται και στην διαδικτυακή “αφίσα” του ΠΑΟΚ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ