Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: Με όλα τα όπλα του στη Φρανκφούρτη

Την αποστολή για το παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκανε γνωστή ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την πρωινή προπόνηση στο Ρέντη, πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Γερμανία.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει πάνοπλος για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που δίνει την Πέμπτη (21/10-22.00) και στόχος του είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τον διατηρήσουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου του στο Europa League.

Σε αυτή μετέχει και ο Ματιέ Βαλμπουενά που θα ταξιδέψει από το Παρίσι όπου βρίσκεται για το δικαστήριο που έχει κάνει σε βάρος του Καρίμ Μπενζεμά και άλλων κατηγορουμένων για την υπόθεση εκβιασμού.

Εκτός αποστολής έμεινε μόνο ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: 

«Την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα πετάξει για Γερμανία.

Αναλυτικά είναι οι:

Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ