Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παρασκευή η εκδίκαση για πιθανή τιμωρία του ΠΑΟ!!

Κλήση από τον ποδοσφαρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ έλαβε ο Παναθηναϊκός για επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ιωνικό  μετά την συμπληρωματική δήλωση της αστυνομίας.Κινδυνεύουν με κεκλεισμένων 2 έως 4 αγωνιστικών αλλά αισιοδοξούν στο πράσινο “στρατόπεδο”.

Σε απολογία κλήθηκε αύριο Παρασκευή 22/10 στις 12:00 ο Παναθηναϊκός μετά την πειθαρχική δίωξη που του έγινε  από τον ποδοσφαρικό εισαγγελέα της Ε.Π.Ο  Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο για επεισόδια πριν το ματς με τον Ιωνικό στις 16/10. Οι πράσινοι ενώ είχαν κληθεί  ξανά για χρήση πυρσών στο ίδιο ματς τώρα κινδυνεύουν με 2 έως 4 αγωνιστικές τιμωρία έδρας και βαρύ πρόστιμο καθώς στην έκθεσή για το ματς αναφέρεται πως στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου έγιναν επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας.

Πληροφορίες εντός συλλόγου αναφέρουν πως υπάρχει αισιοδοξία από πλευράς τους καθώς το άρθρο 15 4β για του οποίου την παραβίαση έχει κληθεί ο Παναθηναϊκός τονίζει πως «εάν τα επεισόδια έγιναν αποκλειστικά και μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, τότε δεν τίθεται λόγος τιμωρίας έδρας αλλά μόνο πρόστιμο» και έτσι πιστεύουν πως την βγάζουν καθαρή στην Π.Α.Ε αφού οποιοδήποτε επεισόδιο σημειώθηκε 2 στενά μακριά από το γήπεδο στο προέλεγχο που κάνει η ΕΛΛ.ΑΣ στους οπαδούς.

Σε περίπτωση που εφαρμοστεί πάντως η ποινή που αναφέραμε ο Παναθηναϊκός θα κληθεί εκτός του προστίμου να παίξει και κάποια από τα ματς με ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και Ατρόμητο σε άδεια Λεωφόρο.

Η ανακοίνωση της Super League :

“Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την παρακάτω ομάδα:

  • Α/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 23492/21-10-2021 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 22ας-10-2021, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 12:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών”.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ