Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Volleyleague: Στην Κηφισιά ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής

Με το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Κηφισιά και ΠΑΟΚ ανοίγει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague Ανδρών, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

 

Στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς η τοπική ομάδα υποδέχεται απόψε στις 19:15 τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φετινής Volleyleague. Οι δύο αντίπαλοι θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα καθώς προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα. Η Κηφισιά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού από τον οποίο έχασε εκτός έδρας με 3-0 ενώ οι ασπρόμαυροι ηττήθηκαν στο ντέρμπι από τον Φοίνικα στη Σύρο με 3-1 σετ.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες καθώς επανέρχονται οι Πετρέας και Κουμεντάκης που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας λόγω ενοχλήσεων που ένιωσαν στην προθέρμανση. Έτσι έχοντας όλα του τα όπλα και με καλή ψυχολογία παρά το ανεπιτυχές πρώτο αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με μοναδικό σκοπό τη νίκη, ει δυνατόν καθαρή.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι με νέο τεχνικό τον Γιάννη Ορφανό κράτησαν κάποιους παίκτες από την περσινή ομάδα και με την απόκτηση άλλων 8 νέων θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα μετά την ήττα της 1ης αγωνιστικής, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο.

Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στην έδρα της Κηφισιάς, από τη σεζόν 2007-08 και μετά η αθηναϊκή ομάδα έχει 5 νίκες ενώ οι Θεσσαλονικείς 9.

Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν μάθει να πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα του βόλεϊ τα τελευταία αρκετά χρόνια.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021
2η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών
ΔΓ Κηφισιάς “Ζηρίνειο”
19:15, ΑΟΠ Κηφισιάς-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3 HD)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ