Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Handball Premier: Πέρασε και από τη Βέροια ο ΠΑΟΚ

Το 5/5 έκανε ο ΠΑΟΚ στον 2ο Όμιλο της Handball Premier αφού επικράτησε του Φίλιππου Βέροιας στο Φιλίππειο με 28-34 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Άλλη μια νίκη, την πέμπτη σε ισάριθμους αγώνες, πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Handball Premier δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Πάνος Γούσιος έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες του και πήρε κάτι από τον καθένα τους, από άλλον λιγότερα και από άλλον περισσότερα.

Το παιχνίδι είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη μεγαλύτερη διάρκειά του με τον ΠΑΟΚ να είναι σταθερά μπροστά στο σκορ αλλά να μην μπορεί να ξεφύγει πάνω από 3 γκολ, ενώ ο Φίλιππος έβρισκε λύσεις επιθετικά.

Το ημίχρονο βρήκε προηγούμενους τους Θεσσαλονικείς με την ελάχιστη διαφορά (15-16), αγωνιζόμενοι στο μεγαλύτερο διάστημα με τους θεωρητικά αναπληρωματικούς που έδειξαν όμως πολύ καλά στοιχεία και το βάθος που διαθέτει ο Δικέφαλος στο φετινό του ρόστερ. Για άλλον έναν αγώνα υπήρχαν οι απουσίες των τραυματιών Παλάσκα και Καραγκιοζόπουλου αλλά όσοι έπαιξαν δεν άφησαν να φανεί το κενό τους.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έμειναν κοντά στο σκορ μέχρι το 50′ (24-27) αλλά στη συνέχεια οι ασπρόμαυροι άνοιξαν τη διαφορά στα 6 τέρματα με την οποία έληξε και η αναμέτρηση (28-34). Ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα για τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει αήττητος και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στον 2ο όμιλο της Handball Premier. Αντίθετα ο Φίλιππος είναι στην προτελευταία θέση με 2 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές για άλλη μια φορά ο νεαρός Σέρβος πλέι μέικερ Λούκα Στογιάνοβιτς που πέτυχε 7 γκολ και οργάνωσε άψογα το παιχνίδι της ομάδας του, ερχόμενος μάλιστα από τον πάγκο από το τελευταίο κομμάτι του πρώτο ημιχρόνου και μετά. Για τον ηττημένο Φίλιππο Βέροιας καλύτεροι ήταν οι Κωστακίδης, Μούγιτς και Κουκουτσίδης που σημείωσαν από 5 τέρματα.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-4, 6-7, 8-11, 10-14, 15-16 (ημχ), 17-18, 18-21, 21-24, 24-27, 25-31, 28-34.
Φίλιππος Βέροιας (Δομπρής): Κριούτσκοφ, Κωστακίδης 5, Μούγιτς 5, Άγκοβιτς, Σόφρανατς 1, Ατσίμοβιτς, Μίρβοβιτς 3, Μπαλτατζής, Κουκουτσίδης 5, Ρίζος 2, Τσαμήτρος, Παπαδόπουλος 4, Παπαγιάννης, Β. Φιλόσογλου 3, Κ. Φιλόσογλου, Κυριακίδης.
ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Τσαμουρίδης 3, Παπάζογλου 2, Νικολαΐδης 2, Μέντουριτς 3, Αποστόλου 2, Μπάρμπας, Βαφείδης, Σεϊρεκίδης 6, Μανωλούδης, Καβουσανάκης 2, Τριανταφυλλίδης 1, Γιορανίδης 4, Στογιάνοβιτς 7, Τζωρτζίνης, Μισαηλίδης 2.
Διαιτητές: Νάσκος – Χαρίτσος. Δίλεπτα: 5-3. Πέναλτι: 4/6 – 3/3

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ