Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τον βύθισε στον πάτο της βαθμολογίας…

Ο Ιωνικός πέτυχε ένα σπουδαίο «διπλό» επί του Ατρόμητου με σκορ 0-2, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο, Ροτζέριο Τουράμ, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ στο 23′ με πλασέ από κοντά και είχε μια ασίστ στο 66′ στο τέρμα του Αίας Άοσμαν.

 

Ένα αποτέλεσμα που έφερε γκρίνια και πολλές φωνές από τον κόσμο των γηπεδούχων, τόσο στη διάρκεια της αναμέτρησης όσο και μετά το τέλος της, μιας και ο Ατρόμητος με αυτή την ήττα βρίσκεται τελευταίος στη Σούπερ Λιγκ με 2 βαθμούς και χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα. Για τον Ιωνικό, αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του για φέτος και έφτασε στην 7η θέση με 8 βαθμούς. Επόμενο ματς για το σύνολο του Παράσχου εκτός έδρας με τη Λαμία (31/10), ενώ η ομάδα της Νίκαιας υποδέχεται τον Βόλο (01/11).

 

Ατρόμητος: Πίριτς, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Γκαλβάο (46’ Σπιριντόνοβιτς), Βασιλαντωνόπουλος (74’ Κιβρακίδης), Ντένιτς, Σάλομον, Καστεγιάνο, Μπεντινέλι (74’ Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης (62’ Πισάνο), Κουλούρης.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαφέας, Ρομαό, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Γκοτσούλιας, Καμπράλ (89’ Λουάν), Άοσμαν (67’ Μπάσα), Ματσούκας (67’ Μάναλης), Τουράμ (83’ Κιάκος).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ