Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βαριά η καμπάνα πάει για έφεση!

Βαριά τιμωρία για Παναθηναΐκο με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων και 70.000 ευρώ πρόστιμο.Προς έφεση η υπόθεση και έντονες διαμαρτυρίες από τους πράσινους περί αυστηρότητας νόμου.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα σήμερα για τον Παναθηναϊκό από την υπόθεση τον επεισόδιων έξω από το γήπεδο στο ματς με τον Ιωνικό  στην προηγούμενη αγωνιστική. Ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση του με την οποία τιμωρεί την ΠΑΕ Παναθηναΐκος με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 70.000€ πρόστιμο.

Από την πλευρά τους οι πράσινοι μόλις έγινε γνωστή η τιμωρία εξέδωσαν ανακοίνωση όπου τονίζουν ξεκάθαρα πως θα γίνει έφεση και πως πρόκειται απλά για έναν πολύ αυστηρό νόμο ο οποίος αποφασίστηκε να τηρηθεί στην συγκεκριμένη υπόθεση ενώ σε αντίστοιχες στο παρελθόν όχι. Από τις πληροφορίες που βγαίνουν από την αθλητική δικαιόσυνη, κρίσιμο ρόλο στην απόφαση έπαιξε η συμπληρωματική έκθεση της αστυνομίας που περιέγραφε όλα τα επεισόδια αλλά και η κάμερες του γηπέδου που επιβεβαιώνουν τα γεγονότα.

Σε περίπτωση που απορριφθεί η έφεση ο ΠΑΟ καλείτε να παίξει τα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ χωρίς τους οπαδούς του που φέτος έχουν δείξει πως βοηθούν την ομάδα καθώς όλοι οι βαθμοί που πήραν οι πράσινοι είναι εντός έδρας.

Υ. Γ :  Μέσα σε όλη αυτήν την μαυρίλα που επικρατεί σήμερα στο πράσινο στρατόπεδο μετα την τιμωρία  ήρθε και ένα ευχάριστο νέο με φόντο το μέλλον καθώς σήμερα υπέγραψαν τα επαγγελματικά τους συμβόλαια 9  νεαροί των κ17 και κ19.Τα ονόματα τον νεαρών, οι θέσεις τους και η διάρκεια των συμβολαίων είναι η εξής :

  1. Μπιλαλ επιθετικός 2024
  2. Γιώργος Κυριόπουλος μέσος 2024
  3. Αλέξανδρος Φρόκου μέσος 2023
  4. Κώστας Βολάκης μέσος 2024
  5. Γιώργος Παυλάκης αμυντικός 2023
  6. Θανάσης Προδρομίτης αμυντικός 2024
  7. Γιώργος Πιτσώτης αμυντικός 2024
  8. Δημήτρης Κωτσόπουλος μέσος 2023
  9. Θανάσης Νταμπίζας  επιθετικός 2024

Να ευχηθούμε καλή αρχή και καλή επιτυχία στις καριέρες τους για τους νεαρούς φερέλπιδες της ομάδας!!!

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ