Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Χ»αμένοι και οι δύο

Την Λαμία φιλοξένησε απόψε ( 24/10) ο ΟΦΗ στο « Γεντί Κουλέ» για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν όμως το παιχνίδι έληξεν ισόπαλο χωρίς να σημειωθεί κάποιο γκολ.

Το παιχνίδι:

Οι δύο ομάδες έκαναν δυναμικό ξεκίνημα με την Λαμία να μπαίνει λίγο πιο απειλητικά, ήδη στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα. Ο ΟΦΗ μετά την πρώτη του νίκη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, πήρε ψυχολογία και φάνηκε αποφασισμένος να πάρει το τρίποντο, πατώντας τη συνεχή γκέλα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι πίεσαν χάνοντας όμως αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν, εκ των οποίων η καλύτερη ήταν του Τοράλ στο 40′ , ο οποίος εκτέλεσε ένα δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε άουτ για χιλιοστά. Η Λαμία έχοντας μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα και θέλοντας να μαζέψει βαθμούς, παρουσίασε μία πιο επιθετική εικόνα καθώς χρειάζονταν τη νίκη και την εξασφάλιση βαθμών, καθώς βρίσκεται στην 11η θέση με μόλις 5 βαθμούς.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε επίσης με ένταση με τον ΟΦΗ να μπαίνει στην επίθεση με την έναρξη του 2ου μέρους του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι «ασπρόμαυροι» δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους καθώς έχασαν και στο β΄ ημίχρονο ευκαιρίες να βάλουν γκολ. Ο Μπαλογιάννης σούταρε δυνατά από το κέντρο η μπάλα βρέθηκε στα χέρια του Γκαραβέλη όμως κατευθείαν στο 56′ . Παρόμοια φάση έχασε και ο Μεγιάδο στο 73′ , όπου η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του γκολκίπερ της Λαμίας, δεν βρίσκονταν όμως εκεί κάποιος παίκτης του ΟΦΗ ούτως ώστε να στείλει τη μπάλα με επαναφορά στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν είχαν και πολλά περιθώρια να απειλήσουν τους Κρητικούς αφού δεν τους άφηναν,  παρά το γεγονός ότι έκαναν επιθετικό παιχνίδι. Η λύτρωση για τον ΟΦΗ δεν ήρθε ούτε στο 90′ αφού έχασαν ακόμη μία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Μπαλογιάννη και έτσι το παιχνίδι έληξε με λευκή ισοπαλία.

 

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Επασί, Πασαλιδης, Μαρινάκης, Λάμπρου ( Καμάου 62′ ), Νέιρα ( Φαν Ντάιεν 85′ ), Βούρος, Γκαγιέχος, Τοράλ ( Ναμπί 75′ ), Μεγιάδο ( Σελίμοβιτς 85′ ), Καστάνιους ( Ντουρμισαι 62΄), Μπαλογιάννης

Λαμία: Γκαραβέλης, Aντέτζο, Γκολέμης, Σκόνδρας ( Βύντρα 73′ ), Μαρτίνεζ, Μπεχαράνο ( Μανουσάκης 84′ ), Τζανδάρης, Νούνιες, Καραμάνος, Ρόμανιτς ( Μανούσος 66′ ), Αραμπουλί ( Γκεντσόγλου 84′ )

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ