Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

“Buzzer beater” και πρόκριση στη Λιβαδειά

Σε ένα συγκλονιστικό φινάλε στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός με σκόρερ τον Γιώργο Νίκα στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων επικράτησε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, προκρίνοντας πανηγυρικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα του Λεβαδειακού να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα ελέγχοντας το παιχνίδι σε αντίθεση με τον αντίπαλο της.

Στο 22′ ήρθε η πρώτη μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους. Φάουλ που είχαν κερδίσει οι πράσινοι από αριστερά, το εκτέλεσε με το δεξί ο Βρακάς, ο Πολέτο στο πρώτο δοκάρι έπιασε την γυριστή, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια ο Τσάπρας έκανε το σουτ, δεν ήταν καλό, η μπάλα παράλληλα με το τέρμα.

Στο 63’ μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Ο Βήχος κινήθηκε γρήγορα και ωραία από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε και την παράλληλη πάσα – ξυραφιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα, δεν βρέθηκε πόδι πράσινο να την σπρώξει προς το τέρμα, ο Χριστόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 77’ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Ο Γκαρθία από δεξιά έκανε την σέντρα, ο Μπαράλες στην καρδιά της άμυνας, σηκώθηκε, έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα στα δίχτυα του Στογιάνοβιτς.

90’+7’ γκολ για τον Λεβαδειακο. Πολύ καλή εκτέλεση του φάουλ από τον Βήχο στην καρδιά της μικρής περιοχής, στο πρώτο δοκάρι ο Νίκας πήρε την κεφαλιά, βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν για να την στείλει στα δίχτυα και 1-0!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ (70′ Μουτίνιο), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (70′ Λινάρδος), Βήχος, Βρακάς, Λιάγκας, Νίκας, Τζημόπουλος (70′ Μπαχανάκ), Τσάπρας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρθία, Τασουλής (84′ Αλβαρες), Χριστόπουλος, Ατιένθα, Βαλιέντε, Μουνάφο (45′ Ιγκλέσιας), Γκόμεζ, Αλί Μπαμπά (84′ Κανελλόπουλος), Σόνι (65′ Μπαράλες), Ριέρα (79′ Σίτο).

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ