Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Πρόκριση για τους Πράσινους, με πρωταγωνιστή τον Καρλίτος

Με τον συνήθη ύποπτο Καρλίτος να σκοράρει για ακόμη ένα παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 0-1, στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στους 16 του κυπέλλου.

Ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, κρίθηκε στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Χατζηγιοβάνη, να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Καρλίτος ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη.

Ο Ατρόμητος, έψαξε αντίδραση, ωστόσο δεν μετουσίωσε σε γκολ καμία από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός, πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη για φέτος και προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης(60′ Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Μαυρομμάτης(77′ Αθανασίου), Γκαλβάο, Νάτσος(69′ Ντένιτς), Σάλομον, Καρτάλης(77′ Μπεντινέλι), Κωτσόπουλος(69′ Τζαβίδας), Κουλούρης.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ(80′ Σάντσεζ), Βέλεθ, Σάρλια, Κώτσιρας, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης(90′ Πούγγουρας), Παλάσιος(69′ Βιτάλ), Καρλίτος, Ιωαννίδης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ