Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΝΙΚΗ-πρόκριση στους «16»!

Τρίκαλα-Νίκη Βόλου 0-1

Μεγάλη νίκη-πρόκριση στους «16» του κυπέλλου πέτυχε η ομάδα της Νίκης κόντρα στα Τρίκαλα στο θεσσαλικό ντέρμπι που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων!

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο παιχνίδι κυρίως κέντρου με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε πολλά λάθη. Η μοναδική μεγάλη στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στους γηπεδούχους, όταν ήταν η κεφαλιά του Ευθυμίου στο 33’ πέρασε ελάχιστα άουτ!

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Λούκας Γκαρσία οι κυανόλευκοι ανέβασαν κατά πολύ την απόδοσή τους χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες! Αρχικά στο 51’ ο Γκαρσία εκτέλεσε κόρνερ, όμως η κεφαλιά του Ανδρέου μπλοκαρίστηκε από τον τερματοφύλακα Σεντουριόν. Στο 55’ ο Γκαρσία με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Ροχάνο που σούταρε αλλά ο Σεντουριόν και πάλι μπλόκαρε! Ενδιάμεσα στο 53’ τα Τρίκαλα έχασαν τη δική τους ευκαιρία, όταν το σουτ του Ελευθεριάδη αποκρούστηκε από τον Μπάγιτς!

Το γκολ της πρόκρισης ήρθε για τη Νίκη στο 75’! Ο Μιράντα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Ροχάνο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι γράφοντας το 0-1!

ΑΟ Τρίκαλα (Τίμος Καβακάς): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Παρέδες, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ευθυμίου (82’ Νιάρος), Ελευθεριάδης (80’ Νίζιτς), Πέλκας, Κουσκουνάς, Χειρίτραντας.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης (61’ Τζοβάρας), Τσουκαλάς, Μιράντα (93’ Αλιατίδης), Κάσσος (93’ Μπόσιο), Βλαχομήτρος (46’ Γκαρσία), Ροχάνο (85’ Τζιώρας).

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ