Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Χωρίς Μπουχαλάκη και Ονιεκούρου στο Αγρίνιο

Με την προπόνηση της Παρασκευής (29/10) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (19:30, Cosmote Sport 2) στο Αγρίνιο για την 8η ημέρα της Super League 1.

Οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν και προετοιμάστηκαν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, με τον Πέδρο Μαρτίνς στη συνέχεια να κάνει γνωστή την αποστολή που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Από την αποστολή απουσιάζουν οι Χένρι Ονιεκούρου και Ανδρέας Μπουχαλάκης, ενώ κανονικά σε αυτή βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες που προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και την Παρασκευή (29/10).

Ο Μπουχαλάκης έχασε τις τελευταίες προπονήσεις καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίου και ως εκ τούτου θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενώ ο Χένρι Ονιεκούρου έμεινε εκτός λόγω του περιορισμού των πέντε ξένων που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε αποστολή.

Αναλυτικά:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Ου. Μπα, Σισέ, Ελ Αραμπί, Καρμπόβνικ, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ