Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα παράσταση του Ρονάλντο στο Λονδίνο!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή για ακόμα μία φορά τον μοναδικό και αξεπέραστο Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, ύστερα από έναν ολόκληρο μήνα!

 

Θύμα της η Τότεναμ και μέσα στο Λονδίνο (0-3), η οποία παρότι προσπάθησε (κυρίως με τον Σον) να απειλήσει την εστία του Ντε Χέα, δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα την έβαζε στο ματς. Η άμυνα των «κόκκινων διάβολων» ήταν αρκετά οργανωμένη σε σχέση με άλλα παιχνίδια και στην επίθεση τη δουλειά έκανε ο Ρονάλντο που σκόραρε ένα υπέροχο γκολ στο 39′ (έφτασε συνολικά τα 11 απέναντι στα «σπιρούνια») και έδωσε φοβερή ασίστ στον Καβάνι για το 0-2 (64′). Στο 71ο λεπτό ο CR7 έγινε αλλαγή και ο Μάρκους Ράσφορντ που πέρασε στο ματς… έβαλε το κερασάκι στo 87′, για το τελικό 0-3.

 

Τότεναμ: Λορίς, Ρομέρο, Ρόγιαλ, Ντάιερ, Ντέιβις, Χόιμπιεργκ, Σον, Σέλσο (73′ Άλι), Μόουρα (54′ Μπέρχβαϊν), Σκιπ (65′ Εντομπελέ), Κέιν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Βαράν, Φρεντ, Σο, Γουάν-Μπισάκα, ΜάκΤομινεϊ. Ρονάλντο (71′ Ράσφορντ), Φερνάντες (76′ Μάτιτς), Καβάνι (82′ Λίνγκαρντ).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ