Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Το 2X2 η Άσσηρος (2-0) τον Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου(videos-photos)

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Δόξα Ασσήρου σήμερα το μεσημέρι αλλά πήρε την δεύτερη κατά σειρά νίκη της απέναντι στον μαχητικό Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου

 

Η Δόξα Ασσήρου επικράτησε έναντι του Μακεδονικού Αγίου Βασιλείου με 2-0 σκορ χάρη στα τέρματα του Παραλίκη (56′ Πέναλτι) και του Τρόκα (82′).

Η ομάδα του Γιάννη Παγώνη ξεκίνησε δυνατά σε ένα ακόμη παιχνίδι έχοντας την κατοχή του παιχνιδιού αλλά της έλειπε η τελική προσπάθεια. Ο Μακεδονικός πάλεψε ( κυρίως στο πρώτο ημίχρονο) το παιχνίδι, είχε κάποιες υποψίες ευκαιριών αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0 χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, ενώ δεν έλειψαν και τα αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι, είχαν μεν και πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού προσπαθώντας να δημιουργήσουν ευκαιρίες γύρω από της εστία του Καρακασίδη, αλλά έκαναν και κάποια λάθη στο παιχνίδι του κυρίως από βιασύνη. Το σκορ άνοιξε στο 56′ για τη Δόξα Ασσήρου ο Παραλίκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και η ομάδα ” λύθηκε ” ανεβάζοντας στροφές για να πετύχει και δεύτερο γκολ κλειδώνοντας έτσι τη νίκη. Το 2-0 ήρθε στο 82′ από τον Ανδρέα Τρόκα, ενώ λίγο νωρίτερα ο Τρικαλόπουλος είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία από τη μικρή περιοχή πλασάροντας πάνω από την εστία του Καρακασίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Δόξα Ασσήρου(Παγώνης) : Βαρούτης, Τρόκας (Σταμπουλής Δ.), Δασκουλίδης (Χατζηαθανασίου), Τσουλχάι, Χωλίδης, Παπαναστασίου, Σταμπουλής Γ, Κόκολας (Γαλάνης), Μίλκας (Αστεριάδης), Παραλίκης, Τρικαλόπουλος (Καπετάνιος)

Μακεδονικός Αγίου Βασιλείου(Κοτσέρογλου) : Καρακασίδης, Χαϊντούτης, Ζέρβας, Σαμουρέλης , Maliquari, Χαϊντούτης, Ανδρεανίδης, Λεονταρίδης, Κατραντζόγλου, Θεοχαρούδης, Καπετάνογλου

Έπαιξαν και οι : Ζαχαριάδης, Λίγδας, Καραπαννίδης, Περχανίδης, Μοσχοβίτης,

 

Μετά το τέλος και της δεύτερης αγωνιστικής η Δόξα Ασσήρου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας συγκατοικώντας με τον Μακεδονικό Λητής όπου το πρωί κέρδισε με 0-5 τον μακεδονικό Ασκού.

Την επόμενη αγωνιστική η Άσσηρος φιλοξενείται από τον Άρη Καβαλαρίου θέλοντας να συνεχίσει το φετινό της αήττητο ενώ ο Άγιος Βασίλειος παίζει εντός έδρας με τη Νίκη Ηρακλείου 

 

 

 

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ