Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χάνει (;) Μαυροπάνο η Εθνική

Πρόβλημα μυικού τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Ντίνος Μαυροπάνος, με τον Έλληνα διεθνή αμυντικό να κινδυνεύει να χάσει τα πολύ σημαντικά παιχνίδια της Εθνικής μας με Ισπανία και Κόσοβο.

 

Ο άσσος της Στουτγκάρδης, όπως ενημέρωσε και επίσημα η γερμανική ομάδα, έχει υποστεί ρήξη μυϊκής ίνας στην περιοχή της πυέλου, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων τουλάχιστον για μία εβδομάδα ακόμη. Έτσι είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει τους δύο τελευταίους πολύ σημαντικούς εντός έδρας αγώνες της “γαλανόλευκης” για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ απέναντι σε Ισπανία (11/11) και Κόσοβο (14/11). Τη στιγμή μάλιστα που έδειχνε να ανεβάζει στροφές και να αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της άμυνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Μαυροπάνος δεν αγωνίστηκε στην χθεσινή (31/10) αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με την Άουγκσμπουργκ και τη βαριά ήττα με 4-1 για τη 10η αγωνιστική της Bundesliga.

Μάχη με το χρόνο αναμένεται να δώσει ο 23χρονος ποδοσφαιριστής για να μπορέσει να είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού μας τεχνικού Τζον Φαν’τ Σχιπ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ