Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ Κωσταραζίου – ΑΜΓΣ Κρόνος: Με σκορ 3-0 έσπασε το αήττητο του Κρόνου

Ο σοβαρός ΠΑΟΚ Κωσταραζίου πάτησε με 3-0 τον Κρόνο, του έσπασε το αήττητο και έδειξε πως μόνο τυχαίο δεν ήταν το ξέσπασμα ενάντια στο Μακροχώρι την προηγούμενη αγωνιστική!

  Εδώ είναι Κωσταράζι και ο ΠΑΟΚ κάνει κουμάντο! Ο “δικέφαλος” έπαιξε έξυπνα, ψύχραιμα και κέρδισε επάξια άλλους 3 βαθμούς που τον στέλνουν στην κορυφή της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς μαζί με τον Κρόνο, τα Λακκώματα και τους Ροσσονέρι. Στην ισοβαθμία όμως υπερτερεί στην διαφορά τερμάτων. Έχει σκοράρει σε 3 παιχνίδια: 13 γκολ και έχει δεχθεί 5.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης με ένα σουτ του Έρβις έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο τερματοφύλακας του Κρόνου δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα δίχτυα και να ξεσηκώσει τον κόσμο στην κερκίδα, ο οποίος για μια ακόμα αγωνιστική βλέπει πολύ καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Σάκη Βασιλείου. Ο Κρόνος απείλησε με κάποιες αντεπιθέσεις χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Πιπερόπουλο. Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 1-0.

  Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του “δικεφάλου” ζήτησε από τους παίχτες του να συνεχίσουν να πιέζουν ψηλά, προκειμένου να δυσκολέψουν την ανάπτυξη του Κρόνου. Κάτι που κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ ξανά με τον Έρβις στο 55ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του αλλά και τη συμπαράσταση του κόσμου του κατάφερε λίγα λεπτά αργότερα, στο 62ο λεπτό, να σκοράρει και τρίτο γκολ με τον Καραγκούνη. Έπειτα οι ασπρόμαυροι έκαναν συντήρηση δυνάμεων, διατήρησαν το 3-0 υπέρ τους και πανηγύρισαν για δεύτερη σερί αγωνιστική.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ