Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Τότεναμ: Τέλος Νούνο-έρχεται Κόντε!

Με επίσημη ανακοίνωσή της νωρίτερα σήμερα το πρωί (1/11) η Τότεναμ έκανε γνωστή την απόλυση του τεχνικού της ομάδας Νούνο Εσπιρίτο αναφέροντας ταυτόχρονα ότι θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση στο ζήτημα προπονητή. 

 

Αλυσιδωτές αντιδράσεις φαίνεται πως φέρνει η βαριά προχθεσινή (30/10) εντός έδρας ήττα των “πετεινών” στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-3). Ήδη ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του Πορτογάλου Νούνο Εσπιρίτο από τον πάγκο του συλλόγου, με πρώτο φαβορί ως αντικαταστάτης του να φέρεται ο Αντόνιο Κόντε.

Ο 52χρονος Ιταλός πρώην τεχνικός της Τσέλσι αναμένεται μάλιστα, όπως ακούγεται στο νησί, να μεταβεί στην αγγλική πρωτεύουσα σήμερα κιόλας (1/11) για να προχωρήσει το θέμα της πρόσληψής του από τους “Σπερς”. Ο Κόντε φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Τότεναμ για 3ετές συμβόλαιο, κάτι το οποίο αν συμβεί θα σημάνει την επιστροφή του Ιταλού σε πάγκο ομάδας της Premier League μετά από 3 χρόνια, όταν και έφυγε από την Τσέλσι.

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο μάλιστα με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει πως “Ο Αντόνιο Κόντε είναι έτοιμος να δεχτεί πρόταση της Τότεναμ. Οι συζητήσεις έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο για αμοιβή και συμβόλαιο μακράς διαρκείας και φαίνεται να έχει πειστεί (σ.σ. ο Κόντε). Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ώρες με σκοπό να ολοκληρωθεί η συμφωνία.”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ